Dan Voiculescu l-ar vrea presedinte al Romaniei pe Constantin Simirad

Duminica, 21 Noiembrie 2010, ora 14:27
2127 citiri
Dan Voiculescu l-ar vrea presedinte al Romaniei pe Constantin Simirad

Oameni "maturi, eficienti" precum Constantin Simirad ar trebui sa ajunga in functii cu adevarat semnificative, precum cea de presedinte al Romaniei, a declarat liderul PC, Dan Voiculescu, la finalul intalnirii avute cu presedintele Consiliului Judetean Iasi.

"Romania are acuta nevoie de gospodari. Avem prea multe vedete politice, prea multi fanfaroni, jucatori preocupati doar de ei insisi. Oameni precum Constantin Simirad ajung, din pacate, foarte rar in functii publice", sustine Dan Voiculescu, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Liderul PC sustine ca il cunoaste de multa vreme pe Simirad si stie ca este "un lider matur, eficient, capabil sa construiasca cu inteligenta si viziune".

"Pentru a depasi aceasta criza, avem nevoie de astfel de caractere. Mi-as dori ca, intr-o zi, sa putem alege ca Presedinte al Romaniei un lider precum Constantin Simirad", a mai spus Voiculescu. (D.R.)

#Voiculescu Simirad presedinte, #Constantin Simirad presedinte , #stiri Dan Voiculescu
Comentarii
C
Cronos
rank 3
vai de capul lui Voiculescu!!! Pai Romania tara cu cea mai tinara democratie din Europa sa aibe cel mai batrin presedinte??