Dan Voiculescu nu va depune juramantul de senator anul acesta

Vineri, 21 Decembrie 2012, ora 16:13
2833 citiri
Dan Voiculescu nu va depune juramantul de senator anul acesta

Dan Voiculescu a anuntat ca nu va depune juramantul de senator anul acesta, cu toate ca mandatul sau a fost validat.

Informatia reiese dintr-o postare pe blogul personal al lui Dan Voiculescu, unde acesta precizeaza ca urmeaza sa fie supus unui control medical mai amanuntit si ca nu va mai lua parte la nicio activitate pana anul viitor.

"Anul acesta va fac urarea putin mai devreme. Din motive obiective. In urma cu cativa ani am suferit mai multe interventii chirurgicale. Acum a venit momentul pentru un control medical mai amanuntit (nimic "spectaculos" - regret ca ii dezamagesc pe amatorii de zvonuri alarmiste si pe alti "prieteni") si, pentru o perioada, nu voi participa la activitatile curente", a scris Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu a avertizat ca anul care urmeaza nu va fi unul usor pentru parlamentari.

"Oricum, trebuie sa intelegem, dincolo de entuziasmul firesc al castigarii alegerilor de catre USL, ca ne asteapta un an, 2013, foarte complicat si vom avea nevoie de toata energia pentru a rezolva provocarile care ne asteapta", a mai scris Voiculescu pe blog, inainte de a le ura cunoscutilor si cititorilor sarbatori fericite.

#Dan Voiculescu juramant senator 2013, #Dan Voiculescu mandat parlamentar, #Dan Voiculescu postare blog , #stiri Dan Voiculescu