Hackerul Guccifer s-a oferit sa-i dea lui Voiculescu informatii despre directorul SRI

Joi, 23 Ianuarie 2014, ora 21:10
7608 citiri
Hackerul Guccifer s-a oferit sa-i dea lui Voiculescu informatii despre directorul SRI
Foto: opiniatimisoarei.ro

Procurorii DIICOT au descoperit ca celebrul hacker Guccifer, arestat pentru ca a spart mai multe adrese de mail, printre care si cea a directorului SRI, George Maior, i-ar fi oferit informatii lui Dan Voiculescu.

Guccifer, a carui identitate inca nu a fost dezvaluita de autoritati, dupa arestarea sa, l-ar fi contactat pe Dan Voiculescu sunand pe un numar al acestuia, arata B1 TV.

La telefon insa nu a raspuns mogulul media, ci un asistent al sau. In discutia care a urmat, Guccifer s-a oferit sa-i dea lui Dan Voiculescu informatii obtinute prin

activitatea sa de hacker.

Celebrul hacker Guccifer a fost prins - George Maior, Colin Powell si George Bush, printre victime

Asistentul lui Dan Voiculescu i-a spus acestuia ca e interesat de informatiile pe care le-ar avea Guccifer, insa vrea sa vada un exemplu si i-a dat o adresa de mail pe care Guccifer urma sa trimita o mostra de informatie interesanta. Ulterior discutiei, Guccifer a trimis o poza cu directorul SRI, George Maior, in care acesta aparea alaturi de o femeie si patru copii.

Hackerul Guccifer, cunoscut dupa ce a spart conturile de e-mail a mai multor persoane publice din Romania si din lume, a fost prins miercuri dimineata la Arad.

Guccifer este cel care a dat anul trecut publicitatii fragmente ale corespondentei dintre europarlamentarul PSD Corina Cretu si fostul secretar de stat american Colin Powell.

Hackerul a ajuns destul de cunoscut si dupa ce a vizat personalitati din intreaga lume. Printre cei care au avut probleme din cauza lui Guccifer se numara actorul Steve Martin, actrita Mariel Hemingway, trei membri ai Camerei Lorzilor din Marea Britanie, CEO companiei de asigurari americane MetLife si John Negroponte, fostul ambasador SUA la ONU. Actorul Leonardo DiCaprio si actrita Nicole Kidman completeaza lista victimelor.

Chiar si George Bush si cativa membri ai familiei sale au avut probleme, dupa ce o parte din corespondenta electronica a fost facuta publica, impreuna cu o lista confidentiala de adrese, numere de telefon si fotografii personale.

#Dan Voiculescu Guccifer informatii George Maior, #Voiculescu Guccifer poza George Maior, #Voiculescu Guccifer informatii director SRI , #stiri Dan Voiculescu