Hasotti: Dan Voiculescu este ultimul roman care poate sa dea lectii de moralitate politica

Sambata, 16 Noiembrie 2013, ora 15:23
3167 citiri
Hasotti: Dan Voiculescu este ultimul roman care poate sa dea lectii de moralitate politica
Foto: cugetliber.ro

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat, sambata, comentand afirmatiile presedintelui fondator al PC despre PNL, ca Dan Voiculescu este "ultimul roman care poate sa dea lectii de moralitate politica".

"Dan Voiculescu este ultimul roman care poate sa dea lectii de moralitate politica", a spus Puiu Hasotti, fara a face alte precizari.

Voiculescu ataca PNL si vrea ca USL sa discute acuzarea lui Basescu de inalta tradare

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sambata, ca PSD se consolideaza, pentru rezultate bune in 2014, iar PNL are actiuni frivole fata de parteneri si actiuni cel putin imorale fata de social-democrati.

El a spus, la sedinta Consiliului National al partidului, ca PSD se consolideaza si se pregateste pentru a avea rezultate maxime in 2014, cand sunt doua randuri de alegeri - europarlamentare si prezidentiale.

PNL ii da replica lui Voiculescu: Sa-si aduca aminte ca la inceput erau in alianta cu noi

"PNL, celalalt partener al nostru, incearca, nu de putine ori avand actiuni frivole fata de parteneri - PNL ne-a jignit si pe noi, continua sa aiba atitudini cel putin imorale fata de PSD, incearca sa se imprieteneasca cu PDL, cu Traian Basescu, dintr-un singur motiv: doreste si el sa aiba rezultate maxime la alegeri. Iata cum fiecare partid politic din USL in aceasta perioada se consolideaza. Fiecare cu metodele lui", a spus Voiculescu.

#Dan Voiculescu Puiu Hasotti tradare, #acuzatii Voiculescu PNL Basescu , #stiri Dan Voiculescu