Macovei: E rusinos ca Voiculescu sa ramana vicepresedinte al Senatului

Sambata, 12 Martie 2011, ora 18:14
4089 citiri
Macovei: E rusinos ca Voiculescu sa ramana vicepresedinte al Senatului

Europarlamentarul PD-L Monica Macovei este de parere ca "Voiculescu ar trebui sa ramana fara niciun sprijin politic pentru functia de vicepresedinte al Senatului", in contextul in care Instanta suprema din Romania a decis ca acesta a fost colaborator al Securitatii.

Mai mult, dupa cum afirma Monica Macovei pe blogul personal, "e rusinos sa ramana acolo".

Joi, Dan Voiculescu a scris pe blog: "5 ani de calomnie sunt suficienti. Cine calomniaza, va raspunde. De azi inainte, toti cei care mint, care reproduc deliberat informatii false si calomnioase vor raspunde civil si penal". Mai mult, el sustine ca: "Am primit in ultimele ore mai multe mesaje de sustinere. Sunt oameni care ma incurajeaza sa continuu acest dosar la CEDO. Le multumesc. Sigur o voi face".

Acestuia, Monica Macovei ii da replica pe blogul ei: "Dan Voiculescu a primit joi decizia definitiva si irevocabila de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) prin care i se atesta calitatea de colaborator al Securitatii. Procesul s-a incheiat definitiv".

#Monica Macovei Dan Voiculescu, #Monica Macovei Blog, #Monica Macovei Voiculescu CEDO, #Monica Macovei Voiculescu Securitate , #stiri Dan Voiculescu
Comentarii
C
Cronos
rank 3
NU este rusinos, ESTE TIPIC ROMANESC, ca Voiculescu sa ramana vicepresedinte al Senatului
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5
DA! ARE DREPTATE DOAMNA MINISTRU !