Pana cand PSD si ALDE se hotarasc ce candidati au la Presedintie, partidul lui Voiculescu are o propunere

Sambata, 08 Iunie 2019, ora 21:18
8768 citiri
Pana cand PSD si ALDE se hotarasc ce candidati au la Presedintie, partidul lui Voiculescu are o propunere
Foto: Facebook/ Ramona Ioana Bruynseels

Mica formatiune politica a lui Dan Voiculescu, Partidul Puterii Umaniste (social liberal) si-a desemnat, sambata, in Congres, candidatul la alegerile prezidentiale: Ramona Ioana Bruynseels, fost consilier guvernamental in guvernul lui Mihai Tudose.

Bruynseels a fost votata in unanimitate pentru aceasta candidatura de cei peste 700 de delegati prezenti la congres.

Evenimentul a fost mediatizat intrega zi la postul Antena 3.

Sursa: Captura Antena 3

Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu a laudat congresul umanistilor: "Chiar daca astazi nu am putut ajunge la Congres, privesc cu incredere spre tinerii umanisti. E timpul lor."

Si-au ales liderii

Totodata, delegatii Partidului Puterii Umaniste l-au ales in functia de presedinte al Consiliului National pe Cristian Popescu-Piedone, iar Ramona Ioana Bruynseels a fost aleasa presedinte al Biroului Executiv, anunta Agerpres.

Umanistii si-au mai ales, sambata, zece vicepresedinti si au votat statutul partidului, programul politic, dar si o rezolutie.

PSD si ALDE, inca fara candidati

PSD inca nu si-a anuntat candidatul la alegerile prezidentiale, iar liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca nu mai este o optiune candidatura sa pentru Cotroceni.

"In acest moment, candidatura la prezidentiale nu intra in discutie in ceea ce ma priveste. Pentru mine nu este o optiune pe care in momentul de fata sa o analizez", a declarat Tariceanu, dupa ce Senatul a respins cererea de incepere a urmaririi penale pe numele sau.

#Ramona Ioana Bruynseels candidat, #Ramona Ioana Bruynseels PPU, #Ramona Ioana Bruynseels Voiculescu , #stiri Dan Voiculescu
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Poza viorel54
viorel54
rank 5
o caricatura de partid pentru o paiatza: Voiculescu zis