Suparat de Antenele lui Voiculescu, un membru PSD cere divortul de PC

Joi, 29 Mai 2008, ora 15:00
1592 citiri
Suparat de Antenele lui Voiculescu, un membru PSD cere divortul de PC

Cea de-a treia casatorie dintre PSD si PC risca sa se incheie tot cu un divort dupa ce unul dintre social-democrati, presedintele PSD sector 1, Dan Tudorache suparat ca nu a fost tratat cu echidistanta in aceasta campanie de catre unul din posturile TV apartinand lui Dan Voiculescu, a declarat, joi, ca va cere rezilierea protocolului cu PC dupa locale.

Potrivit lui Tudorache, cei de la PC, prin trusturile pe care le detin, nu au fost echidistanti fata de candidatii PSD Bucuresti si in special fata de el, informeaza NewsIn.

"Nu le-am cerut sa ma ajute in campanie, ci doar sa fie echidistanti. Cum e posibil ca la emisiunea dnei Firea, candidatul PNL Andrei Chiliman, sa fie invitat in aceasta campanie de cinci ori, iar eu nici macar o data? Ce, ei au un protocol de sustinere cu PNL sau cu PSD?", a sustinut seful PSD sector unu si candidat pentru aceasta primarie.

Tudorache a explicat ca dorinta de a rezilia protocolul cu PC este un punct de vedere personal, dar ca a primit mandat de la colegii sai de filiala sa ridice aceasta problema la urmatoarea sedinta CEX.

"PC sa zica bogdaproste pentru ca ne-au pacalit in 2004 si acum sunt in Parlament datorita noua. Acum, ei nu si-au respectat intelegerea si mie nu mi-au acordat aceleasi sanse. Ei trebuie sa inteleaga ca nu vor ajunge niciodata in Parlament pe fortele proprii si asta le voi spune eu colegilor mei din CEX", a aratat el.

Pe 17 aprilie, PSD si PC, prin presedintii lor, au semnat protocolul de colaborare politica intre cele doua partide, pe baza caruia se va infiinta Alianta PSD+PC. Acordul prevede, printre altele, ca partenerii sa-si promoveze reciproc, prin toate mijloacele, inclusiv mediatic, oferta politica si electorala, proiectul programului de guvernare, precum si candidatii Aliantei.

Inaintea semnarii acordului, cativa lideri de filiala s-au aratat impotriva unei noi colaborari cu PC, unii lideri, precum Adrian Nastase, presedintele CN al PSD, sau presedintele de onoare Ion Iliescu, recunoscand ca exista inca nemultumiri in teritoriu din cauza tradarii PC din 2004, care a ales sa intre in guvern cu PNL, PD si UDMR, dupa ce intrase in Parlament pe liste comune cu PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit în aer, pe 15 aprilie, la bordul unei aeronave Wizz Air. Ivano și Federica au avut parte de o ceremonie oficială chiar în interiorul avionului, iar...
În proces de divorț cu Alina Sorescu, designerul Alexandru Ciucu a luat acasă o cunoscută prezentatoare TVR
În proces de divorț cu Alina Sorescu, designerul Alexandru Ciucu a luat acasă o cunoscută prezentatoare TVR
Cântăreața Alina Sorescu (37 de ani) se află în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu (47 de ani), cel care este tatăl celor două fetițe ale fostului cuplu. Designerul se pare că și-a...
#PSD, #PC, #casatorie, #divort, #Dan Voiculescu, #antene , #stiri Dan Voiculescu