Sustinatorii lui Dan Voiculescu, protest in fata DNA: Jos ghearele dupa Antena 3

Luni, 29 Iulie 2013, ora 12:23
4959 citiri
Sustinatorii lui Dan Voiculescu, protest in fata DNA: Jos ghearele dupa Antena 3
Foto: Realitatea TV

Mai multi sustinatori de-ai lui Dan Voiculescu s-au adunat in fata sediului DNA, luni dimineata, pentru a protesta fata de decizia procurorilor anticoruptie de a-l audia din nou pe fondatorul Partidului Conservator.

Dan Voiculescu a ajuns la sediu Directiei Nationale Anticoruptie luni dimineata, in jurul orei 10:00, impreuna cu avocatii sai, Sergiu Anton si Gheorghita Mateut, fiind audiat in dosarul de santaj in care a fost implicat postul de televiziune Antena 3, detinut de fondatorul PC.

La circa o ora dupa sosirea lui Voiculescu la audieri, aproximativ 12 oameni au aparut in fata sediului DNA cu steaguri si pancarte. Acestia si-au pregatit si mesaje de sustinere pentru mogul, dar si lozinci impotriva presedintelui Basescu, transmite Romania TV.

Dan Voiculescu, chemat la DNA in dosarul RCS-RDS: "Era si cazul"

"Basescu si CSM aceiasi (sic) mizerie umana" sau "Jos ghearele (sic) dupa Antena 3" sunt doar doua dintre mesajele scrise pe bucatile de carton pe care sustinatorii fostului parlamentar le-au fluturat in fata sediului DNA, sustinand, in acelasi timp, "ca nu Voiculescu i-a platit ca sa vina acolo".

Protestul a durat doar cateva zeci de minute, sustinatorii lui Dan Voiculescu fiind nevoiti sa plece in momentul in care un negociator si-a facut aparitia si le-a cerut sa inceteze protestul, avand in vedere ca nu aveau autorizatie pentru a sustine manifestatia.

La randul sau, inainte de a intra la audieri, Dan Voiculescu a transmis un mesaj presedintelui Traian Basescu, pe care il considera responsabil de ancheta deschisa postului de televiziune detinut de familia sa.

"Ii transmit la modul cel mai serios lui Basescu ca adversitatea noastra politica nu trebuie sa afecteze valori fundamentale ale societatii romanesti, cum e familia si cum e libertatea de exprimare pentru care au murit oameni in decembrie '89", a spus fostul senator PC, adaugand ca nu exista "nicio fapta penala" pentru care sa fie anchetat si ca totul reprezinta "o revansa stridenta a presedintelui Traian Basescu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#sustinatori Dan Voiculescu protest DNA, #proteste pancarte audieri Voiculescu, #Dan Voiculescu audiat DNA , #stiri Dan Voiculescu