Voiculescu: Dragii mei adversari, luptati deschis, nu hartuiti copiii!

Joi, 11 Iulie 2013, ora 14:11
3114 citiri
Voiculescu: Dragii mei adversari, luptati deschis, nu hartuiti copiii!

Dan Voiculescu sustine ca anchetarea de catre DNA a fiicei sale, Camelia, este o razbunare a presedintelui Basescu.

"La un an de la suspendarea presedintelui Traian Basescu, fiica mea a fost chemata la DNA intr-un dosar in care presupusul faptuitor a fost eliberat cu mult timp in urma, prin decizia unanima a unui complet format din 3 judecatori, din lipsa evidenta de probe si de pericol public. In asemenea conditii, demersul de astazi ar putea fi considerat o provocare din partea celor care, pentru ca nu au cum sa ma atace direct, imi vizeaza familia", scrie Dan Voiculescu pe blogul personal.

Fondatorul PC apreciaza ca "s-a creat un dosar marcat de nereguli fara precedent - nu e opinia mea subiectiva, ci opinia obiectiva si argumentata a unor juristi reputati, care si-au exprimat public evaluarile despre caz".

"De altfel, vom demonstra acest fapt in fata unor instante corecte. Represiunea nedreapta este o infractiune prevazuta de art.268 din Codul penal. Am incredere deplina in magistratii corecti si in sistemul de justitie romanesc si european", mai noteaza presedintele de onoare al PC.

Fiica lui Voiculescu, urmarita penal in cazul santajului de la Antene

Presedintele fondator al PC mai scrie ca "stie o tara intreaga" ca el este "miza reala" pentru Traian Basescu, pentru ca, in urma cu opt ani, nu a vrut sa-i subordoneze trustul de presa. "Solicit celor care vor sa se razbune pentru o suspendare confirmata democratic prin votul a 87% dintre romanii care s-au prezentat la vot, sa aiba curajul de a se lupta cu mine, nu cu copiii mei", solicita Dan Voiculescu.

In finalul textului postat pe blogul sau, patronul Intact face un apel: "Dar macar luptati deschis, nu hartuiti copiii!".

Camelia Voiculescu, actionarul majoritar al trustului Intact, este urmarita penal in cazul Sorin Alexandrescu.

Fiica lui Dan Voiculescu este acuzata de complicitate la santaj, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, remis Ziare.com.

S-a inceput urmarirea penala si fata de directorul "Jurnalului national", George Daniel Matiescu, precum si fata de doua entitati juridice - societatea care editeaza "Jurnalul national" si Antena Group

Camelia Voiculescu si Sorin Alexandrescu au fost audiati, joi dimineata, la DNA in dosarul de santaj.

In timp ce se afla la DNA, din partea Cameliei Voiculescu, presedintele Intact Media Group, a fost remis presei un comunicat in care aceasta acuza "lupta politica a regimului Basescu".

Fiica lui Voiculescu, urmarita penal in cazul santajului de la Antene

Sorin Alexandrescu a fost arestat preventiv in aceasta cauza, dar a fost eliberat pe 6 iunie de Tribunalul Bucuresti, care a decis ca acesta poate fi judecat in stare de libertate. Tot atunci i s-a introdus masura interdictiei de a parasi tara.

Camelia Voiculescu mai este implicata si in alte doua dosare, Rompetrol si Loteria II.

#Voiculescu hartuiti copii, #Camelia Voiculescu complicitate santaj, #Camelia Voiculescu urmarita penal , #stiri Dan Voiculescu