Voiculescu ii raspunde lui Valentin Stan: Traverseaza o criza de identitate. Sa se mai caute!

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 17:58
6135 citiri
Voiculescu ii raspunde lui Valentin Stan: Traverseaza o criza de identitate. Sa se mai caute!
Foto: Arhiva

Dan Voiculescu i-a raspuns, marti, realizatorului de emisiuni la Antena 3 Valentin Stan, care l-a atacat dur pe fondatorul trustului de presa Intact, in cadrul unei emisiuni, vineri seara.

Desi nu-i mentioneaza numele, Dan Voiculescu vorbeste, intr-o postare pe blogul sau, intitulata "Criza identitara a unui insomniac", despre "un realizator de la Antena 3", care "traverseaza o criza de identitate" si care "a organizat un spectacol strident", "in speranta unui dram de atentie".

"Tensionat de realizarile colegilor sai, un realizator de la Antena 3, un domn care traverseaza, se pare, o criza de identitate, a cautat cu disperare un subiect care sa ii asigure o performanta relevanta.

Fara sa mai stea pe ganduri, domnul in cauza a organizat un spectacol strident, intr-o seara de vineri, catre miezul noptii, moment in care, sustin specialistii, persoanele parasite (de incredere si inspiratie) sunt capabile de orice exces in speranta unui dram de atentie", scrie Dan Voiculescu.

Voiculescu, facut praf pe propriul post: In incheiere, "Fuck you" (Video)

Chiar daca in incheierea emisiunii sale, dupa ce si-a atacat patronul, Valentin Stan incheie cu "nu se stie daca ne mai vedem", emisiunea "Conexiuni" nu a fost scoasa din grila de programe, vineri.

La emisiunea de saptamana trecuta, in urma afirmatiilor lui Voiculescu potrivit carora presedintele Traian Basescu ar putea fi suspendat pentru faptul ca a angajat Romania sa adere la Pactul european de stabilitate bugetara, Stan i-a transmis acestuia: "Nu el confunda, matale confunzi rau de tot, prietene".

Dupa ce se lanseaza intr-un dialog imaginar cu presedintele de onoare al Partidului Conservator, Stan isi incheie emisiunea cu o melodie a lui Lilly Allen, care se numeste "Fuck you!".

#Dan Voiculescu raspuns Valentin Stan, #Valentin Stan fuck you Voiculescu , #stiri Dan Voiculescu