Voiculescu la DNA: Sunt suparat ca mi-au implicat copilul in asta (Video)

Joi, 19 Septembrie 2013, ora 12:52
1960 citiri
Voiculescu la DNA: Sunt suparat ca mi-au implicat copilul in asta (Video)
Foto: Digi24

Dan Voiculescu a declarat, joi dimineata, la iesirea de la audierile din sediul DNA, ca este deranjat de faptul ca i-a fost implicata familia in dosarul privind santajarea administratorului RCS&RDS.

"Este in continuare o problema legata de o suparare de-a mea, care e personala, care nu priveste opinia publica si care arata ca se incearca implicarea familiei. (...) Sunt suparat ca mi-a implicat copilul in asta", a declarat Voiculescu.

Mai mult, acesta a adaugat ca nu il cunoaste pe omul de afaceri Nelu Iordache.

"Va fac o surpriza: nu il cunosc (pe Nelu Iordache - n.red.), nu am dat mana cu el niciodata, nu ne-am intanit nici in autobuz, nici in metrou, nici nimic", a mai precizat mogulul Antenelor.

De asemenea, Voiculescu se dezice si de acuzatiile de santaj aduse de reprezentantul companiei RCS RDS Ioan Bendei.

"Bendei era reprezentantul companiei, nu era persoana Bendei, santajul se face la persoana, nu la companie. Lucrurile sunt foarte clare in aceasta privinta", a mai spus Voiculescu.

Dan Voiculescu, Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena TV Group, si Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, au mers, joi, din nou la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in cazul dosarului de santaj.

#Dan Voiculescu DNA santaj, #Voiculescu audieri DNA, #Voiculescu dosar santaj , #stiri Dan Voiculescu