Monstruletii din USL (Opinii)

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 18:23
8492 citiri
Monstruletii din USL (Opinii)
Fotomontaj: Ziare.com

Uniunea Social Liberala este atat de convinsa ca va guverna urmatorii patru ani incat liderii acesteia, formali sau motanesti, isi expun public, ostentativ, siguranta.

Vituperarea din coada a lui Dan Voiculescu la adresa lui Ioan Rus, Calin Popescu Tariceanu si Ion Iliescu (o alaturare hazlie, avand in vedere istoricul relatiilor dintre ei), considerati "agentii politici ai lui Traian Basescu", este doar ultima manifestare a certitudinii ca nimic nu se mai poate schimba in destinul USL.

Ce-i drept, il inteleg pe dom' profesor. O asemenea indrazneala, adica un set de critici nedisimulate la adresa intelepciunii din budoarul de la Grivco, in toamna lui 2009 era o imposibilitate.

Dar iata ca cei trei politicieni si-au invins sfiala si au afirmat ca povestea unei noi suspendari a lui Traian Basescu nu este oportuna.

Care dupa felul sau. Rus a spus ca Voiculescu ar trebui s-o lase mai moale cu asemenea idei, deoarece "visele erotice trebuie stopate", Iliescu a considerat ca nu e momentul, deoarece nu au aparut elemente noi fata de aceasta vara, care sa justifice demersul, iar Tariceanu ca "multi politicieni ar face bine daca ar scapa de obsesia care ii bantuie de dimineata pana seara".

Reactia patronului media a fost de un ridicol sublim: "agentii politici ai domnului Basescu, infiltrati strategic in diverse partide, uita de orice prudenta cand aud de suspendare si ies agresiv la lupta".

Stiu doi oameni care au ras cu pofta la auzul marturisirii convingerii lui Voiculescu: Ion Iliescu si Traian Basescu. Primul deoarece un asemenea absurd poate starni pana si voiosia unui miner bolnav de oftica, al doilea pentru ca i se confirma banuiala ca adversarul sau nu este foarte sanatos.

Iar o asemenea persoana, roasa atat de tare de ura, poate fi folosita impotriva propriilor scopuri.

Probabil ca si de asta s-a decis sa reintre seful statului la rupere, dupa o binemeritata odihna sufleteasca. Am chiar impresia ca este motivul principal, deoarece o mana de ajutor pentru introducerea siglei ARD in constiinta publica nu mai poate nimeni sa furnizeze, este mult prea tarziu. Asa ca de ce sa nu utilizeze aceasta bomba cu ceas desteptator pentru portia de medicamente, pe numele ei Dan Voiculescu?

Amintirile romanilor despre aceasta vara de foc sunt inca proaspete. Poceala a fost atat de deplina, atat de lipsita de noima, atat de obositoare pentru mentalul unui popor sleit de puteri incat reprezinta un vehicul de care e pacat sa nu profiti. Caci pe cand era Presedintia mai linistita, iaca monstruletii!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Voiculescu suspendare Basescu, #Voiculescu atac Iliescu Tariceanu, #tariceanu suspendare Basescu, #Iliescu suspendare Basescu , #Traian Basescu