Voiculescu: Basescu minte, a fost de trei ori la Grivco

Vineri, 15 Februarie 2013, ora 21:12
4234 citiri

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, sustine ca Traian Basescu "minte" atunci cand spune ca s-a intalnit o singura data cu el. "A fost de 3 ori la Grivco", sustine Voiculescu.

"In 2004 a fost de 3 ori la Grivco, fapt pe care l-a declarat public in timpul campaniei electorale din 2009, cand a recunoscut ca s-a caciulit pentru voturi. 'Toata lumea stia ca merg cu caciula in mana pentru a obtine niste voturi' spunea Traian Basescu pe 26.11.2009 despre vizitele sale la Grivco (declaratia este publica, o gasiti la o simpla cautare pe Google).

Asadar, Basescu Traian minte inca o data. S-a caciulit de fiecare data cand in joc au fost functiile si interesele sale. Dar o minciuna in plus nu mai reprezinta nimic pentru un domn care, desi a fost demis de 88% dintre romani, s-a agatat de privilegii si a inceput sa se smiorcaie ca el nu renunta la functie, devenind reperul absolut al ridicolului politic", a scris Dan Voiculescu pe blog.

Prezent, joi seara, intr-o emisiune la B1 TV, Traian Basescu a spus ca s-a intalnit o singura data cu Dan Voiculescu.

"Cred ca da, m-am vazut cu el, undeva la Antena 1, nu? Va confirm ca cred ca m-am intalnit, dar nu-mi mai aduc aminte in ce imprejurari. Pot sa discut civilizat, pot sa ma intalnesc cu un patron de presa, fie ca-i Sarbu, Ghita, Voiculescu, am dat niste exemple. Dar sa nu-mi ceara ceva legat de justitie, legat de interventii. S-ar putea sa aiba omul ceva pe suflet.

Cu domnul Voiculescu m-am intalnit o data inainte. N-am fost umil niciodata in fata nimanui. Astea-s povesti de securistoid. M-am umilit in fata mamei si-a lui tata. Dar aici bate campii, deci e si prost, ca eu in 1996 nu am candidat la Primaria Capitalei", a spus Traian Basescu.

O.A.

Citeste si:
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Prețul carburanților a fost intens dezbătut de coaliția de guvernare, până ce s-a ajuns la soluția compensării cu 50 de bani (inițial fiind vorba de 1 leu). Mulți dintre politicienii care...
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....