Ziare.com

Voiculescu: Nu poti considera colaborare cu Securitatea indeplinirea unei formalitati de serviciu

Duminica, 04 Noiembrie 2012, ora 17:10

   

Voiculescu: Nu poti considera colaborare cu Securitatea indeplinirea unei formalitati de serviciu
Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, sustine ca propaganda lui Traian Basescu incearca sa transforme "suspendarea" intr-un tabu national. Odata pomenita, atrage "atacuri la dosar", spune acesta, apreciind totodata ca, in cazul sau, nu poti considera colaborare cu Securitatea indeplinirea unei formalitati de serviciu.

"Ai rostit suspendare, ai devenit 'dusman al poporului'. Iar 'dusmanii poporului' sunt atacati la dosar.

In cazul meu, a fost inca o data invocat procesul pe care l-am intentat CNSAS, cel in urma caruia au fost respinse de Curtea de Apel Bucuresti si Inalta Curte de Casatie si Justitie toate acuzatiile care mi s-au adus, inclusiv cele ale doamnei Silaghi (impotriva careia am declansat deja un proces in urma caruia va raspunde in justitie pentru toate neadevarurile rostite sistematic) cu exceptia unei note comerciale, adresate directorului intreprinderii de comert exterior (NU securitatii!!), referitoare la intalnirea cu un om de afaceri strain - obligatie legala in acea perioada pentru orice angajat in comertul exterior", scrie Dan Voiculescu pe blogul personal.

In plus, se justifica fostul senator, "indeplinirea unei formalitati de serviciu nu poate fi considerata o colaborare cu Securitatea".

Dan Voiculescu, in dosarul de candidatura: Am colaborat cu Securitatea

"In mod normal, indeplinirea unei formalitati de serviciu nu poate fi considerata o colaborare cu Securitatea, insa domnul Emanoil Albu, singurul judecator de la ICCJ care a fost coleg de partid si de guvern cu Traian Basescu, la care a ajuns acest dosar 'absolut din intamplare', a decis, in lipsa oricaror probe pertinente, ca acea nota poate fi unicul temei in baza caruia se poate da un verdict de colaborare. (o decizie pe care o consider, in continuare, profund incorecta si pe care am contestat-o deja in justitie)", conchide Voiculescu.

Paraschiva Silaghi, verisoara lui Dan Voiculescu, il acuza pe Voiculescu de faptul ca si-a inceput cariera de colaborator al Securitatii turnandu-si propria familie.

D.R.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3080 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
63 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 
 

 
 

 

"formalitati de serviciu"

Ce mai faci bai Voiculescule? Uite si eu la servici' sa mai dau in gat pe cineva, sau sa-mi torn rudele. Ce vrei...formalitati...

Tu Voiculescule, tu esti cel mai mare dusman al

... poporului. Un turnator dovedit. Un viitor condamnat care nu stie ca sa mai faca sa-si asigure libertatea si sa-si salveze averea facuta din furt si inselaciune...
N-o sa-ti ajunga Voiculescule, cat ai furat ca sa te salvezi de ceea ce te asteapta. Biata celula, de cand plange goala si te asteapta...

.

In fisa postului ocupat de Felix Voiculescu, in "epoca de aur" au figurat toate turnatoriile lui ordinare, care au distrus vieti si destine ... multe din ele, indreptate chiar contra propriei lui familii !

Infamule domn Felics, ai ales sa torni!

Aproape 11 milioane de romani erau angajati in vremea regimului comunist, intre care si IO. N-am auzit ca intre obligatiile de serviciu sa fi fost si aia de a "turna".

- Asadar, aceia care turnau o facea pentru anumite avantaje sau pentru ca erau santajati (PeNaLii sunt campionii absoluti la acest fenomen, incepand cu 1947 si pana astazi).

- Chiar si in comert exterior, in lista atributiilor de serviciu nu exista obligatia de a turna. Aaaa da, desigur, daca vroiai sa pleci in strainatate in interes de serviciu, Secu iti dadea certificatul de buna purtare obligatoriu. Aici aveai de ales: a turna sau a fii OM. Felics: ai ales!

 

Cum pot fi numiti cei ce vor vota asa un individ??

Pentru ca in mod sigur va avea voturi. Sper insa ca majoritatea romanilor sa aiba grija sa nu voteze indivizi de cea mai joasa speta, asa cum au facut pana acum. Asta deoarece acesta e motivul pentru care suntem cea mai amarata tara din UE....

Dom'le next, asta nu-i interes de serviciu!

Asta-i interes national. Spor la treaba!

un subiect expirat

M-am saturat de povestea aceasta cu securitatea. Mi se pare acest subiect o tema expirata care nu prezinta interes pentru opinia publica.

Unde-s Voiculescule, banii lui Ceausescu? In anii '80, romanii

... au facut foame si au suferit de frig pentru economiile facute de Ceausescu. Am mancat portionat. Aveam bani dar nu aveam ce cumpara. Ce-ai facut Voiculescule, cu banii romanilor, pentru ca aceia au fost bani stransi la buget pe suferinta romanilor. Unde sunt banii, Voiculescule? Toti stiu ca tu stii...

Ok,nu banii lui Ceausescu

Ca nu el a muncit pentru ei,ci banii fraierilor de romani care inca mai voteaza aceste gunoaie ordinare

Voiculescu - lipsa implicare

Voiculescu nu a fost implicat in activitatile fostei securitati.

E foarte bine ...

...să știe toată lumea că la cea vreme pană in '89 banii Securității erau gestionați de nimeni altul decat Theodor Stolojan,directorul financiar al Securității. Voiculescu n-are nici in clinci și nici manecă cu gestionarea banilor Securității...minciunile portocalii e străvezii total.

Notă din mai 1983 "privind exportul a 150.000 bucăti butelii aragaz in Liban". Nota face parte din arhiva "ICE Dunărea", fiind inregistrată cu numărul 2875/5.05.1983. Prin această Notă, Intreprinderea de Comert Exterior (ICE) Dunărea solicita aprobarea pentru a exporta in Liban butelii in valoare de 1.539.000 dolari.

ICE Dunărea era o unitate militară din cadrul Securitătii – UM 0107. Ca intreprindere de comert exterior a Securitătii, ICE Dunărea a fost infiintată in octombrie 1982 prin Decretul Consiliului de Stat nr. 382/15.10.1982 si lichidată in aprilie 1990 prin HG 435/25.04.1990. In perioada in care a functionat, ICE Dunărea a realizat cele mai multe operatiuni de comert exterior ale Securitătii.

Pentru a putea exporta butelii in Liban, ICE Dunărea a avut nevoie de avizul Directiei Valutare din Ministerul Finantelor condusă de Theodor Stolojan. De altfel, actualul lider PLD a fost numit la conducerea Directiei Valutare in 1982, adică exact in anul infiintării ICE Dunărea, si a fost director adjunct, iar apoi director al acestei Directii pină in 1987.

Nota pe care o publicăm astăzi este avizată favorabil de două directii din Ministerul de Finante: Directia Specială si Directia Valutară. Incercind să ascundă implicarea sa in afacerile Securitătii, Theodor Stolojan a mintit in mai multe rinduri, declarind că Directia Valutară condusă de el se ocupa doar cu "probleme de politică valutară", "probleme de planificare", "cheltuielile ambasadelor" si "alte activităti necomerciale", adică cu orice altceva cu exceptia contractelor comerciale ale Securitătii. In realitate, asa cum demonstrează Nota din dosarul "Dunărea", Directia condusă de Theodor Stolojan aproba si controla afacerile firmelor Securitătii.

Se vede cu ochiul extrem de liber cine conducea banii Securătății,nu? Voiculescu cumva? Nuuuu,Robocop Stolojan...

La mulți ani,Demisului și să trăiască ca Sadam și Gadafi!

Formalitati de serviciu ?

Si trupele SS cand ardeau oameni gazati, erau formalitati de serviciu !!

 

Basescu - informatorul securitatii

Despre activitatile fostei securitati trebuie sa ne ofere informatii piratul comunist Basescu.

I-auzi!

Si impostorul și uzurpatorul DEMIS de 7,4 milioane de votanți a fost dat afară de la Anvers in urma unor grave nereguli profesionale

Impostorul DEMIS isi motivează refuzul de a semna numirea Noricăi Nicolai in functia de ministru al Justitiei printr-o sanctiune primită de aceasta in 1987 in urma instrumentării gresite a unui dosar penal.

Dacă DEMISUL si-ar fi aplicat siesi criteriile de profesionalism pe care i le pretinde Noricăi Nicolai, ar fi trebuit să refuze si in 1991 si in 1996 numirea sa in functia de ministru al Transporturilor.

In mai 1989, impostorul și uzurpatorul DEMIS a fost dat afară din functia de sef al reprezentantei Navrom la Anvers in urma descoperirii faptului că a semnat incorect facturile pentru repararea unei nave. La fel ca Norica Nicolai, DEMISUL a contestat sanctiunea profesională. Comisia Ministerului Transporturilor a mentinut insă decizia, in plus sanctionindu-l si cu reducerea retributiei cu 20%.

Pe de altă parte, cită vreme toate dosarele sale sint ascunse, DEMISUL este ultima persoană din Romania care are dreptul să vorbească despre dosarele altora:

- conform CNSAS, dosarul de colaborator al Securitătii al lui Traian Băsescu a fost distrus in 1979 (procesul verbal de distrugere nr. 0058212/15.08.1979 se află in posesia CNSAS);

- conform lui Dorin Dobrincu, directorul general al Arhivelor Nationale, dosarul de cadre al lui Traian Băsescu (obligatoriu pentru orice fost membru PCR) a dispărut;

- conform lui Traian Băsescu insusi, dosarul său profesional de la Navrom nu mai e de găsit.

E clar de tot/ Ăh?

La mulți ani,sărbătoritului,și să tragă o paranghelie cu Sadam și Gadafi la Cireșica!

voiculescu a fost mereu aproape de cetateni

asa ca astfel de gogonele basiste

nu au nici un efect

va fi ales cu 80%

Voiculescu - lipsa legatura cu securitatea

Voiculescu nu are nici cea mai mica legatura cu securitatea. Personajul cheie care este implicat in activitatile acestea cu fosta securitate este alcoolistul Basescu.

voiculescu e mai PUTERNIC decat propaganda

basista.

TERminati cu dezinformarile ieftine ...cetatenii il vor vota oricum

@cavaleristul

- voiculescu >>> e propaganda !

Poate otrepele il vor vota, nu cetatenii!

!

Voiculescu seamana frica

printre Basescu si ARDisti

Paraschiva Silaghi - o persoana mincinoasa

Paraschiva Silaghi - o persoana mincinoasa care spune un lucru dimineata, iar seara spune altceva.

multinickule, nu-i vorba de ce spune doamna aceea,

...e vorba de rapoartele turnatorului, negru pe alb!
Nu cauta sa jignesti victime nevinovate ale Securitatii, ca nu tine...

paraschiva silaghi va plati

pentru minciunile imprastiate

Singurul securist este Basescu!!!

"indeplinirea unei formalităti de serviciu nu poate fi considerată o colaborare cu Securitatea".- asta a spus Voiculescu, nu ceea ce scrie in titlu!!!

te uiti la fata lui si vezi mizeria clasei politice romanesti

ce cauta acest individ si c el multi alti in parlamentul romaniei ,trebuie scosi in afara legi toti excomunisti si securisti asa cum a afcut polonia si republicile exsovietice baltice ,toti comunisti afara din politica romanesca

 

au fost alesi de romani

.

Ai dreptate

Cu ajutorul electoratului si furtului electoral au fost alesi.

sau au intrat in Parlament

pescuiti de pe locul 2 sau 3. Pe astia cine i-a ales ? Ca sa nu mai vprbim de traseisti : alesi sa reprezinte o anume linie politica si care, din oculte interese personale, avantaje negociate pe sub tejghea, trec la o alta formatiune politica cu alte prioritati si proiecte decat cea pentru care a respectivul parlamentar a fost votat initial.

So Voiculescu va mai fi ales de romani

Pentru ca este apreciat pentru ceea a facut pentru cetatenii colegiului sau, contrar propagandei basiste care am vazut cu totii cat de intensiva a fost si este in continuare!!!

Voiculescu este respectat de cetatenii inteligenti

in ciuda propagandei basiste, Voiculescu se bucura de increderea oamenilor care nu cad in capcana pedelistilor

Voiculescu este apreciat pentru ceea ce face

pentru cetateni. Lucrul asta se va vedea si la alegerile parlamentare!!!

Voiculescu a explicat si a adus si dovezi de

o mie de ori, dar propaganda basista ramane proaganda. Nimeni nu mai crede minciunile comandate de la cotroceni!

sa inventeze alt subiect propaganda basista

Propaganda basista trebuie sa inventeze alt subiect la adresa lui Voiculescu deoarece povestea cu securitatea nu a tinut la opinia publica.

Mizeri clasei politice o vezi pe fata lui Basescu,

cea schimonosita de atata ura fata de romani si fata de adversarii politici!!!!

Voiculescu este iubit si

indiferent de cate articole mizerabile vor aparea, romanii stiu cine este cancerul Romaniei, l-au votat in nr record azi vara la referendum!

voiculescu a respectat uzantele comertului

exterior. nu avea cum sa nu dea o declaratie sefului sau daca acesta I-A CERUT-O

asa ca postaci basisti

lasati dezinformarile ieftine

pe fata lui basecu vezi Securitatea

el e seful sistemului ticalosit.

Toti guvernantii...

...de dupa '89 (inainte nu mai vorbim), "oamenii de afaceri", chiar si bisnitarii au "cochetat" cu securitatea (care exista in continuare). Peste 60% dintre romani sunt turnatori, iata de unde s-a format "romanul majoritar" care a decis trecerea Romaniei intr-o noua etapa a comunismului, cel cu fata capitalista.

 

voiculescu- se sprijina pe electorat nu pe baroni

de aceea

are curajul

de a candida in bucuresti

si nu pe la frontiera

ca liderii ard

Ambidiscretu si Voiculescu???

Ambidiscretu si Voiculescu???se pare ca acesti doi indivizi se aseamana turnatori amindoi si securisti din nastere!!!

Hopa mitica..a aprut si voiculeascu.???pe receptie???

Uitati-va la el cum ciuleste urechea la ce se spune!!!de fapt este deformatie profesionala a unui securist si turnator!!!Urita profesie a avut si aceasta sluga a comunismului!!urit de tot turnatorule voicuLescu!!!Urit de tot pt tine si cei ca tine!!!

eu apreciez competenta toarsului voiculescu

atunci cind a facut curatenie la dosare, o singura nota comerciala i-a scapat din vedere hahaha

 

Curatenia la dosare a facut Basescu!!!

Dar a mai uitat sa sterga anumite urme!!! Stim cu totii ca a fost securist si este in continuare daca e sa ne luam dupa metodele folosite in vara pentru a ramane presedinte!!! Romanii stiu insa ca sunt condusi de la Cotroceni de la Cotroceni de un securist care a lucrat la Anvers!!!

Voiculescu este pre puternic ca sa

fie afectat de articolasele astea in prag de campanie. Va da clasa voua si sefului chior...

 

Asa este tov. Voiculescu,

Gadele trebuie sa taie capete si turnatorul sa toarne si pe muma sa daca este nevoie, darmite pe o versisoara, doua...Ptiu ! formalitate de serviciu ?

 

Nu a turnat nicio verisoara!!!

Este un lucru dovedit in instanta!!!!

Felix Voiculescu nu a colaborat cu securitatea,el a fost turnator.

El turna la securitate,era turnator,nu era nici un colaborator.Colaboratori erau cei care lucrau in alte politii politice in alte tari sau in alte ministere.Felix a fost un turnator ordinar.El si-a turnat si rudele.Aceasta mizerie morala si sociala nu a colaborat cu securitatea,el a fost un mizerabil turnator.

 

turnator a fost marinarul

de asta si-a si facut disparut dosarul

voiculescu e singurul care a avut curajul sa candideze in bucuresti

bravo lui

pentru ca are sprijinul oamenilor de rand

Dezonoare

Cand o sa-l vedeti pe Varan cersind de mincare, linga Biserica Rusa, atunci o sa fie bine in Tara Romaneasca. Adica niciodata!

 

cand Basescu paraseste Cotroceniul

ne vom reveni ca natiune

Bine in Romania va fi atunci cand securistul Basescu

nu va mai fi la Cotroceni!!!!!!!!!!!!!!

Canbasescu ajunge

la puscarie...atunci vom avea liniste si pace in tara!

De domnule, ca multa nedreptate este in lumea asta!

Sa-l acuze justitie de colaborare cu securitatea cand el doar a informat forurile superioare de faptul ca familia sa este dusmanul poporului, ce chestie!

 

a indeplinit o sarcina de serviciu, n-a turnat pe nimeni

el insusi era urmarit de Securitate

Nu a fost nimeni din familie turnat nicaieri!!!!

Povestea cu verisoara e una inventata de aceasta pentru a nu mai inapoia cei 40000 de euro imprumutati de la tatal lui Voiculescu!!

FELIX

Notele de serviciu se semneaza cu numele real nu cu cel de cod: FELIX. Daca tot insisti sa reprezinti ceva in viata romanilor, incepe cu o vizita medicala. Atata nesimtire nu poate sta intrun om sanatos. Du-te Felix la balamuc si acolo suspenda-l pe Basescu de atatea ori cat a divortat Prigoana de Bahmutanca.

 

tu te refei la prigoana

pedelacheul, asa-i? catindat la Primarie..


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor