Marcel Ciolacu, intervievat de Dana Budeanu la Palatul Victoria: ”Sunt un om simplu, un om de la Buzău / Nu am o miză de a rămâne mereu în fruntea statului”

16 Noiembrie 2023 - Marcel Ciolacu, intervievat de Dana Budeanu la Palatul Victoria: ”Sunt un om simplu, un om de la Buzău / Nu am o miză de a rămâne mereu în fruntea statului”

Premierul Marcel Ciolacu i-a acordat un interviu, care nu a fost deloc incomod, chiar în Palatul Victoria, creatoarei de modă Dana Budeanu.

Dana budeanu

Cum o cheamă de fapt pe Dana Budeanu. Numele tatălui ei, implicat într-un dosar de dare de mită în Irak

07 Noiembrie 2023 - Cum o cheamă de fapt pe Dana Budeanu. Numele tatălui ei, implicat într-un dosar de dare de mită în Irak

Dana Budeanu a păstrat numele de familie dobândit prin căsătoria cu Radu Budeanu, fostul ei soț. Înainte de mariajul cu acesta, Dana se numea Guțilă.

Dana Budeanu îi liniștește pe români: ”Îmi place mult cașcavalul cash. Cum era și cu Firea, că se vând copiii...”

03 Noiembrie 2023 - Dana Budeanu îi liniștește pe români: ”Îmi place mult cașcavalul cash. Cum era și cu Firea, că se vând copiii...”

Creatoarea de modă Dana Budeanu, cunoscută pentru pozițiile sale publice pe diverse teme, a avut o postare, a comentat îngrijorarea multor români legată de limitarea tranzacțiilor cash.

Sfat prețios de la Dana Budeanu pentru toate amantele: ”Și o bagi pe asta. El trebuie ținut în spaime, numai spaime”

27 Octombrie 2023 - Sfat prețios de la Dana Budeanu pentru toate amantele: ”Și o bagi pe asta. El trebuie ținut în spaime, numai spaime”

Creatoarea de modă Dana Budeanu, cunoscută pentru pozițiile sale publice pe diverse teme, a avut o postare în social media în care a vorbit despre felul în care se comportă amantele în

Dana Budeanu, despre români și evrei: ”Nu vă e, mă, rușine? Lăsați-ne în pace cu harnelile astea”

16 Octombrie 2023 - Dana Budeanu, despre români și evrei: ”Nu vă e, mă, rușine? Lăsați-ne în pace cu harnelile astea”

Creatoarea de modă Dana Budeanu, cunoscută pentru pozițiile sale publice pe diverse teme, a avut o postare în social media în care a vorbit despre antisemitism și despre ceea ce cred românii

Reacție după nunta de cinci milioane de dolari a fiicei lui Mircea Geoană: "Au dat la ficat la toată România"

07 Septembrie 2023 - Reacție după nunta de cinci milioane de dolari a fiicei lui Mircea Geoană: "Au dat la ficat la toată România"

Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a avut parte de o nuntă de vis la Veneția, care a costat enorm.

Dana Budeanu, contra femeilor care consumă bere: ”Adu frățioare două, una să o beau și una să...”

08 August 2023 - Dana Budeanu, contra femeilor care consumă bere: ”Adu frățioare două, una să o beau și una să...”

Creatoarea de modă Dana Budeanu, cunoscută pentru pozițiile sale publice pe diverse teme, a avut o reacție acidă care le condamnă pe femeile care obișnuiesc să bea bere.

Vedeta din România care a reacționat dur în cazul lui David Popovici: ”Marș! Culcați-vă”

27 Iulie 2023 - Vedeta din România care a reacționat dur în cazul lui David Popovici: ”Marș! Culcați-vă”

David Popovici, care era deţinătorul titlului şi este recordmanul mondial la 100 m, s-a clasat, joi, doar pe locul şase în finala de la Campionatul Mondial de la Fukuoka.

Atac frontal la prietena Gabrielei Firea: "Vin vremuri grele pentru Dana Budeanu. Va trebui să apeleze iarăși la domni generoși"

16 Iulie 2023 - Atac frontal la prietena Gabrielei Firea: "Vin vremuri grele pentru Dana Budeanu. Va trebui să apeleze iarăși la domni generoși"

Gabriela Firea a anunţat, vineri, pe Facebook, că a decis, cu mare regret, dar hotărâtă şi cu fruntea sus, să plece din Guvernul României şi că pleacă pentru moment şi din funcţia de

De câți bani are nevoie Valeriu Gheorghiță ca să satisfacă pretențiile Monicăi Bîrlădeanu:"Ți se pare mult, după doi ani de mascaradă Covid?"

01 Iulie 2023 - De câți bani are nevoie Valeriu Gheorghiță ca să satisfacă pretențiile Monicăi Bîrlădeanu:"Ți se pare mult, după doi ani de mascaradă Covid?"

Medicul Valeriu Gheorghiță formează un cuplu cu Monica Bîrlădeanu, cei doi asummându-și relația ca doi oameni liberi de obligații.

Avertisment pentru Valeriu Gheorghiță în relația cu Monica Bîrlădeanu: ”Tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?” Asemănare cu Tom și Jerry

14 Iunie 2023 - Avertisment pentru Valeriu Gheorghiță în relația cu Monica Bîrlădeanu: ”Tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții?” Asemănare cu Tom și Jerry

Medic Valeriu Gheorghiță (41 de ani), cel care a coordonat campania de vaccinare anti-Covid din România, a intrat într-o relație cu cunoscuta actriță Monica Bîrlădeanu (44 de ani), în ciuda

Dana Budeanu a pus tunurile pe profesorii de matematică: ”Peste 50 la sută fac asta. Că vă era rușine să votați PSD”

08 Iunie 2023 - Dana Budeanu a pus tunurile pe profesorii de matematică: ”Peste 50 la sută fac asta. Că vă era rușine să votați PSD”

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu a avut câteva ieșiri publice în legătură cu greva profesorilor, fiind acuzată de o parte a acestora că instigă la ură împotriva dascălilor.

Victor Ciutacu îi atacă pe profesori: ”Sunt greviști și la meditații?”. Ce legătură a făcut cu Dana Budeanu

31 Mai 2023 - Victor Ciutacu îi atacă pe profesori: ”Sunt greviști și la meditații?”. Ce legătură a făcut cu Dana Budeanu

Într-o postare pe rețelele sociale, jurnalistul Victor Ciutacu a avut remarci dure la adresa profesorilor care se află în grevă generală.

Răspunsul dur primit de Dana Budeanu de la o învățătoare: "Marș, fă, la ore, că și așa nu faceți nimic toată ziua!"

28 Mai 2023 - Răspunsul dur primit de Dana Budeanu de la o învățătoare: "Marș, fă, la ore, că și așa nu faceți nimic toată ziua!"

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu a avut câteva ieșiri publice în legătură cu greva profesorilor, fiind acuzată de o parte a acestora că instigă la ură împotriva dascălilor.

Dana Budeanu, vehementă cu profesorii care intră în grevă: ”Vreau să vă întreb de ce”

19 Mai 2023 - Dana Budeanu, vehementă cu profesorii care intră în grevă: ”Vreau să vă întreb de ce”

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu, a comentat anunțata grevă generală din învățământ, programată începând de luni, 22 mai.

Dana Budeanu, despre puștiul câștigător de la Românii au talent: ”Cum să nu știe cine-i Dumnezeu?”

15 Mai 2023 - Dana Budeanu, despre puștiul câștigător de la Românii au talent: ”Cum să nu știe cine-i Dumnezeu?”

Rareş Prisacariu, un băieţel în vârstă de 7 ani, a câştigat finala „Românii au talent”, sezonul 13, de la Pro TV şi marele premiu de 120.000 de euro.

Replica unui fost fotbalist pentru Dana Budeanu: "Mă simt fătălău!"

13 Mai 2023 - Replica unui fost fotbalist pentru Dana Budeanu: "Mă simt fătălău!"

Dana Budeanu s-a luat public de Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu după un comentariu pe care

De la ce a pornit conflictul dintre Emil Grădinescu și Dana Budeanu: ”Dumneaei, lovită în plin de un acces de pudibonderie”

12 Mai 2023 - De la ce a pornit conflictul dintre Emil Grădinescu și Dana Budeanu: ”Dumneaei, lovită în plin de un acces de pudibonderie”

Renumitul comentator sportiv Emil Gradinescu i-a oferit un răspuns acid creatoarei de modă Dana Budeanu, cea care a criticat remarcile acestuia din timpul unui meci de fotbal pe care l-a transmis.

Emil Grădinescu, răspuns acid pentru Dana Budeanu: ”N-am zis că a fost nevasta satisfăcută de nu știu câte ori”

11 Mai 2023 - Emil Grădinescu, răspuns acid pentru Dana Budeanu: ”N-am zis că a fost nevasta satisfăcută de nu știu câte ori”

Renumitul comentator sportiv Emil Gradinescu i-a oferit un răspuns acid creatoarei de modă Dana Budeanu, cea care a criticat remarcile acestuia din timpul unui meci de fotbal pe care l-a transmis.

Dana Budeanu i-a făcut praf pe comentatorii de fotbal: ”La meciuri se uită și copii minori!”

10 Mai 2023 - Dana Budeanu i-a făcut praf pe comentatorii de fotbal: ”La meciuri se uită și copii minori!”

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu (43 de ani), una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc, a avut o postare fermă în mediul online referitoare la comentatorii sportivi.

Dana Budeanu, depre femeile care nu gătesc de Paște: ”Nu vă e rușine?”

14 Aprilie 2023 - Dana Budeanu, depre femeile care nu gătesc de Paște: ”Nu vă e rușine?”

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu (43 de ani), una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc, a avut o postare fermă în mediul online referitoare la femeile care preferă

Dezvăluiri după moartea lui Rudel Obreja: ”A fost omorât. Găsise tratament în străinătate”

19 Martie 2023 - Dezvăluiri după moartea lui Rudel Obreja: ”A fost omorât. Găsise tratament în străinătate”

Moartea lui Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, condamnat la închisoare în dosarul Gala Bute, a stârnit reacții virulente la adresa justiției din România.

Atac sub centură la PNL! Dana Budeanu, mesaj politic controversat FOTO

26 Februarie 2023 - Atac sub centură la PNL! Dana Budeanu, mesaj politic controversat FOTO

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu (43 de ani), una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc, a avut o postare fierbinte, cu iz politic, pe Instagram, ca un mesaj adresat

CTP a fost ironizat de Dana Budeanu după finala Australian Open: ”Trimiteți SMURDU”

30 Ianuarie 2023 - CTP a fost ironizat de Dana Budeanu după finala Australian Open: ”Trimiteți SMURDU”

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu (43 de ani) a avut o reacție neașteptată după finala de la Australian Open 2023, câștigată de Novak Djokovic, referindu-se la declarațiile făcute de

Dana Budeanu, mesaj pentru colegii de breaslă ai lui Mitică Popescu: "Unde sunteți? A spălat rușinea galeria Rapidului"

06 Ianuarie 2023 - Dana Budeanu, mesaj pentru colegii de breaslă ai lui Mitică Popescu: "Unde sunteți? A spălat rușinea galeria Rapidului"

Mitică Popescu va fi înmormântat azi la Cimitirul Bellu din Capitală.

Dana Budeanu face praf Guvernul României: ”Mișeilor ce sunteți! Nu vă este rușine?” Ce-a supărat-o pe creatoarea de modă

21 Decembrie 2022 - Dana Budeanu face praf Guvernul României: ”Mișeilor ce sunteți! Nu vă este rușine?” Ce-a supărat-o pe creatoarea de modă

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu (43 de ani) a lansat un atac devastator la adresa Guvernului României, în urma ultimelor decizii luate de autorități.

Dana Budeanu, discurs memorabil despre cum se simt bărbații de Crăciun: ”Sunt salahori și ele se uită la Brad Pitt!”

07 Decembrie 2022 - Dana Budeanu, discurs memorabil despre cum se simt bărbații de Crăciun: ”Sunt salahori și ele se uită la Brad Pitt!”

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate personaje din societatea românească, din cauza criticilor acide pe care le lansează cu fiecare ocazie.

Dana Budeanu, reacție incendiară despre Elon Musk: "El nu este independent. Este o săgeată"

31 Octombrie 2022 - Dana Budeanu, reacție incendiară despre Elon Musk: "El nu este independent. Este o săgeată"

Dana Budeanu a comentat despre vizita celor mai bogați oameni din lume la Castelul Bran.

Dana Budeanu, la un pas de căsătorie. "Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit." Cine i-a furat inima creatoarei de modă

13 Octombrie 2022 - Dana Budeanu, la un pas de căsătorie. "Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit." Cine i-a furat inima creatoarei de modă

Dana Budeanu se pregătește de nuntă.

Dana Budeanu l-a ridicat în slăvi pe Petre Daea. "Îl iubesc. Este ministrul României, nu al Agriculturii. Dacă nu ar fi el..."

08 Octombrie 2022 - Dana Budeanu l-a ridicat în slăvi pe Petre Daea. "Îl iubesc. Este ministrul României, nu al Agriculturii. Dacă nu ar fi el..."

Dana Budeanu a fost invitata lui Petre Daea, ministrul Agriculturii, cu ocazia "Zilei Naţionale a Produselor Agroalimentare Româneşti".

Top 3 știri din presa centrală

Cum i-a convins Miruna Pascu pe judecători s-o scoată din arest la domiciliu. „Are un fiu rămas fără supraveghere și o boală autoimună rară” MOTIVARE
Miruna Pascu - mama tânărului care s-a urcat drogat la volan și a spulberat doi studenți în Vama Veche - a scăpat de arest la domiciliu și a...

Un colos necunoscut descoperit la 2.000 de metri adâncime: Este de două ori mai mare decât Burj Khalifa VIDEO FOTO
O echipă de oameni de știință de la Institutul Schmidt, care a cartografiat fundul oceanului din largul coastei Guatemalei, a rămas uimită...

Ambiție vs realitate. Forest City, „orașul fantomă” construit de China în Malaezia
„Am reușit să scap de acest loc”, râde Nazmi Hanafiah, ușor nervoasă. În urmă cu un an, inginerul IT în vârstă de 30 de ani s-a...
  1. Ce a pățit o familie de români care a primit să întrețină o bătrână în schimbul locuinței. Vânzarea apartamentului din centrul Clujului a fost anulată
  2. O româncă a aflat că are de dat peste 100.000 de euro după ce a născut în străinătate: "Doresc să plătesc, însă nu lucrez momentan"
  3. Inginerul care a lucrat 50 de ani la aceeași companie. Greșeala pe care o regretă: "Nu funcționează niciodată, niciodată bine"
  4. Decizia unui tânăr după ce a cumpărat o locuință: "M-am încăpățânat să-mi fac mobilă singur în tot apartamentul". Cu cât a ieșit mai ieftin
  5. Imaginile de pe Google Maps, probe-cheie în procesul unui șofer cu BMW lăsat fără permis
  6. Tudor Chirilă, dărâmat: "Nu-mi face niciodată plăcere să anunț asta"
  7. Gigantul francez care intră pe piața din România. Prima fabrică va fi în Prahova, cu o investiție de 60 de milioane de euro
  8. Experiența unui tată care are copiii înscriși într-un sistem diferit de învățământ: "Învață disciplina curățând sălile de clasă și băile"
  9. Inteligența artificială și patriotismul la români. Cum vede ChatGPT mândria, naționalismul și Ziua Națională a României
  10. Situațiile în care depășirea pe linia continuă este permisă. Prevederea obscură din Codul Rutier