Dana Budeanu, discurs memorabil despre cum se simt bărbații de Crăciun: ”Sunt salahori și ele se uită la Brad Pitt!”

Miercuri, 07 Decembrie 2022, ora 18:25
6851 citiri
Dana Budeanu, discurs memorabil despre cum se simt bărbații de Crăciun: ”Sunt salahori și ele se uită la Brad Pitt!”
Dana Budeanu

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate personaje din societatea românească, din cauza criticilor acide pe care le lansează cu fiecare ocazie.

Stilista în vârstă de 43 de ani care are aproape o jumătate de milion de următori pe Instagram face furori cu ultima sa declarație publică, la Antena 3 CNN, acolo unde s-a dezlănțuit într-un discurs memorabil legat de obiceiurile de Crăciun în familiile de români.

"Sărbătorile sunt un regal pentru că se intră în această demență care este orchestrată de amețite, ele, o forță foarte mare. Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 la sută dintre bărbați.

De ce credeți că-s fericiți? Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor. Cară de la țară la București, cară de la soacre, cară de la celelalte soacre, cară de la mame, ei trebuie să aducă.

Când se întâmplă 1 decembrie i s-a terminat viața până pe 2 ianuarie, că trebuie să treacă și de Revelion. El nu mai vrea să treacă, mă, în anul următor pentru că iar vine Crăciunul. Nu mai vrea Crăciun și Paște, nu mai vrea. El nu vrea de Crăciun.

Adică de Crăciun fii mai bun şi ele sunt din ce în ce mai rele. Spune-mi și mie de Crăciun, care e liniștea omului? Bă, care-i liniștea bărbatului de Crăciun. Vreau să știu și eu ce face el de Crăciun?

Zace și el pe canapea, cum vrea el? A venit Crăciunul și pentru el? El nu vrea să facă tot harnașamentu' ăsta, mesele, teroarea. Unde mergem anul ăsta? La maică-ta, la taică-tu, că nu vreau acolo. Vreau dincolo, du-te. S-a uitat maică-ta nu ştiu cum la mine, iarăși nu mă suportă, după 15 ani. Astea sunt discuțiile.

99 la sută dintre bărbați vor să vină pur și simplu efectiv apocalipsa brusc și să rămână singuri cuc. Să dispară tot la masa de Crăciun, la toate zilele alea să dispară pentru că ei nu mai au nicio bucurie.

Atenție, bărbatul nu e construit să se bucure de făcut brad și de ales globurile. Dar în fiecare an el trebuie să ajute. Voi aţi văzut, mă, copiii acuma nu mai vor decât cu tații? Să fie îmbrăcați de tați, să facă brăduțul cu tata, să meargă la patinoar cu tata, să meargă la țăndărică cu tata.

Deci ăștia sunt salahori și ele se uită la Brad Pitt. Fiți atenți. Femeia este cea mai periculoasă specie de pe Terra. Femeile sunt periculoase. Dacă vă antrenați, nu aveți cum să învingeți această perversitate a femeii.

Nu aveți cum. Singura soluție este să spui NU la tot. De ce? Ca ea să ajungă să te considere un imbecil, că nu eşti în stare, nimic, înțelegi? Pentru că atunci nu te mai solicită la nimic.

Sunt bărbați liniștiți care cred că ei sunt în control. Nici cei mai șmecheri bărbați nu sunt în control. Pentru că fiecare bărbat are o slăbiciune pentru femeie", a declarat Dana Budeanu în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian sunt acuzați că au bătut, violat și jefuit o austriacă de 58 de ani, de Crăciun, în 2023. În timpul audierii la tribunalul regional din Viena,...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#dana budeanu, #craciun, #barbati , #stiri vedete