Festivalul Enescu, prea dificil pentru ministrul Culturii. Barbu:" Poate nu sunt eu pregatit sa lucrez cu acest tip de personalitati"

Vineri, 18 Ianuarie 2013, ora 00:19
138 citiri
Ministrul Culturii, Daniel Barbu a declarat ca cel mai important proiect al ministerului este Festivalul George Enescu, dar ca in opinia sa, costurile sunt exagerat de mari.

Acesta a adaugat ca trebuie cantarite avantajele pe care le aduce festivalul si daca " tara ca Romania isi poate permite ceea ce SUA, Franta, Germania inca nu s-au gandit ca isi pot permite".

''Festivalul George Enescu - e ceva absolut fabulos, devizul este insa pe masura. Aproape ca imi vine greu sa vorbesc despre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.