Scandalul Barbu si protestatarii: Soferul ministrului a depus plangere penala

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 15:50
1792 citiri
Scandalul Barbu si protestatarii: Soferul ministrului a depus plangere penala
Foto: Digi 24

Soferul ministrului Culturii, Daniel Barbu, a depus plangere penala, in noaptea de joi spre vineri, impotriva agresorilor care au vandalizat masina de serviciu a demnitarului.

Soferul a fost audiat pe parcursul noptii trecute, imediat dupa incidentul in care Barbu a fost agresat de protestatari in Centrul Vechi, potrivit Digi 24. Acesta este singurul care a depus plangere penala pana in acest moment.

Ministrul Culturii nu a depus plangere la Politie dupa ce masina sa a fost vandalizata

Pe parcursul zilei de vineri au fost audiate cinci persoane care au participat la incident, insa printre acestea nu s-a numarat si cel care a spart luneta autoturismului demnitarului. Din primele informatii, agresorul urmeaza sa ajunga la sectie pentru a le da explicatii politistilor.

In plus, Politia Capitalei a anuntat, tot vineri, ca, pana in prezent, au fost identificate 16 persoane, printre care si cea care a lovit geamul autoturismului, o parte dintre acestea fiind audiate.

Scandalul Barbu si protestatarii: Persoana care a lovit luneta ministrului, identificata

Ministrul Culturii se afla, joi, la o dezbatere in Club A din Centrul Vechi, unde se pare ca venise cu masina de serviciu si nu avea asigurata paza si protectia. Autoturismul acestuia a fost vandalizat de un grup de protestatari.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR a început să strângă semnături pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie
AUR a început să strângă semnături pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a demarat vineri, 1 martie, campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor la alegerile europarlamentare de pe 9 iunie, atât la nivel...
UDMR nu votează comasarea alegerilor: ”Nu e corect față de alegători”
UDMR nu votează comasarea alegerilor: ”Nu e corect față de alegători”
Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, afirmă vineri că Guvernul subordonează administraţia publică locală intereselor politice dacă adoptă ordonanţa privind comasarea europarlamentarelor...
#sofer Daniel Barbu plangere penala, #plangere sofer agresori Barbu, #Daniel Barbu agresat Centru Vechi , #ministrul Culturii