Daniel Barbu a uitat de datoria pe care o are la seful sau de partid, Calin Popescu Tariceanu

Sambata, 18 Iunie 2016, ora 10:11
6734 citiri
Daniel Barbu a uitat de datoria pe care o are la seful sau de partid, Calin Popescu Tariceanu
Foto: Facebook / Daniel Barbu

Senatorul ALDE Daniel Barbu a uitat sa treaca in declaratia sa de avere datoria de 44.500 lei facuta in timpul campaniei electorale la seful sau de partid, datorie care apare, insa, in declaratia de avere a lui Calin Popescu Tariceanu.

La capitolul "plasamente, investitii directe si imprumuturi acordate", Calin Popescu Tariceanu a trecut si un imprumut de 44.500 lei acordat lui Daniel Barbu, care nu apare insa in declaratia fostului candidat la Primaria Capitalei.

"Am uitat probabil sa o trec. Nici nu m-am gandit la ei cand am scris declaratia. O sa fac rectificarea luni. Sunt banii de campanii, pe care o sa-i recuperam si o sa restitui imprumutul", a declarat senatorul Daniel Barbu.

Senatorul Daniel Barbu a candidat la Primaria Generala a Capitalei din partea ALDE. El a obtinut 17.455 voturi, adica 3,04% din optiunile electoratului care s-a prezentat la vot.

Vezi ce isi propunea Daniel Barbu sa faca in calitate de primar general, intr-un interviu acordat Ziare.com.

Alti lideri politici care si-au imprumutat partidele in campanie sunt copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, care au imprumutat PNL cu cate 45.000 de lei, potrivit declaratiilor de avere ale celor doi.

#Daniel Barbu datorie Tariceanu, #Daniel Barbu declaratie avere , #stiri Daniel Barbu
Comentarii