Buda, PDL: Interlopii, implicati si in campania locala a USL Cluj

Vineri, 17 August 2012, ora 17:22
3517 citiri
Buda, PDL: Interlopii, implicati si in campania locala a USL Cluj

Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat ca, din informatiile pe care le are, USL a folosit oameni din zona interlopa nu doar la referendumul de demitere a lui Traian Basescu, ci si la alegerile locale din 2012.

"In campania de la locale, oameni din zona interlopa ii pazeau pe cei care rupeau afisele PDL sau imparteau afise otravite, am avut chiar si oameni batuti in cartierul Manastur. Ce s-a intamplat vine sa confirme ce am reclamat atunci", a spus Buda pentru Ziare.com.

"Lucrurile par sa se perpetueze, nu credeam ca la Cluj se poate face o astfel de politica.

Ca ne mai certam prin declaratii mai tolerez, dar asa ceva nu se poate tolera", a adaugat acesta.

Presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor a comentat acuzatiile dure ale liderilor USL, care atacau anchetarea fraudelor de la referendum si cer pedepsirea procurorilor care se ocupa de dosare.

"Toti cei care fac asemenea declaratii trec printr-o liniste intelectuala profunda, fac rau Romaniei.

Fraudele de la referendum trebuie pedepsite, pentru ca votul sa conteze au murit oameni. Procurorii sa nu se lase timorati de astfel de declaratii (...)declaratiile lui Ion Iliescu reprezinta o noua faza de radicalism, poate de vina e batranetea", ne-a mai spus Buda.

USL vrea schimbarea sefilor de la Parchet si DNA

Deputatul de Cluj crede ca unul dintre scopurile USL e sa-i poata schimba pe procurorii sefi de la DNA si Parchetul General, fara a se teme de reactia UE.

"UE e doar un moft pentru cei de la PSD si PNL (...) sanctiunile care vor aparea vor fi pe masura (...)actiunile lor concertate vizeaza schimbarea celor 2 procurori-sefi", s-a aratat de parere liderul PDL Cluj.

Campanie cu interlopi

DNA Cluj i-a pus sub invinuire pe presedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, si pe Dumitru Samson, fiul vitreg al ministrului Apararii, Corneliu Dobritoiu, care ar fi folosit interlopi pentru a mobiliza oamenii la referendumul de demitere a lui Traian Basescu.

Samson si interlopii din clanul "Negus" au coordonat aceasta operatiune chiar din sediul PNL Cluj, se arata in referatul procurorilor.

Liderii USL au lansat o serie de atacuri extrem de dure la adresa procurorilor care ancheteaza posibile fraude comise la referendumul de demitere a lui Traian Basescu.

Cel care a dat tonul a fost presedintele interimar, Crin Antonescu, care a spus ca pare o actiune de intimidare a votantilor si a cerut o ancheta CSM. Opinia sa a fost sustinuta de premierul Victor Ponta si de fostul presedinte Ion Iliescu, cel care i-a atacat dur pe procurori.

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat ca procurorii de la DNA si Parchetul General, despre care spune ca ancheteaza oamenii simpli pentru votul la referendum, vor plati pentru faptele lor.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Buda USL Cluj interlopi, #Buda interlopi campanie locale , #PDL