Lider PDL: Miscarea Populara sa nu ravneasca la electoratul nostru

Marti, 23 Iulie 2013, ora 15:31
1973 citiri
Lider PDL: Miscarea Populara sa nu ravneasca la electoratul nostru

Daniel Buda, presedintele PDL Cluj, este de parere ca Miscarea Populara nu ar trebui sa incerce sa cucereasca din electoratul PDL, ci din randul oamenilor nemultumiti de guvernarea USL.

"Cred ca si colegii de la Miscarea Populara sunt suficient de bine ancorati in ceea ce priveste viata politica si sa nu mearga pe varianta de a lua membri si electorat de la PDL pentru a se face ei puternici. Tinta lor nu trebuie sa fie electoratul PDL, ci oamenii nemultumiti de guvernarea USL. Pe mine ma preocupa astazi consolidarea PDL. Daca noi vom fi un partid puternic, capabil sa coaguleze in jurul lui electorat, atunci vom avea de castigat si vom conta cu adevarat in spatiul politic", a declarat presedintele PDL Cluj pentru Mediafax, transmite Realitatea TV.

Papahagi a demisionat din PDL - Vezi in ce partid intra (Video)

Totusi, Buda a spus ca nu exclude ca PDL "sa stea la aceeasi masa" cu Miscarea Populara, daca reprezentantii formatiunii vor fi sustine crezuri politice precum parlamentul unicameral cu 300 de parlamentari.

"Daca viata, candva, ne va aduce la aceeasi masa sau in pozitii diferite, este o chestiune pe care o vom vedea. (...) Orice partid politic care are acelasi crez politic si respecta valorile PDL este un posibil partener. Daca Miscarea Populara sustine Parlamentul unicameral si 300 de parlamentari, da, vom sta de aceeasi parte a mesei. Noi am guvernat si cu PNL, si cu PSD, in politica este bine 'sa nu spui, niciodata, niciodata'", a declarat Buda.

Daniel Buda, PDL: Nu exclud o alianta cu PNL sau PSD, dupa alegeri

De asemenea, Buda a spus ca grupul PDL de la Cluj este unul foarte inchegat si ca in afara de Papahagi nu a mai plecat nimeni la Miscarea Populara.

"Nu am pe nimeni in PDL Cluj care sa fi plecat la Miscarea Populara altii decat Adrian Papahagi. Nu trebuie sa privim Miscarea Populara decat ca pe un alt actor in spatiul politic. In mod clar, eu si colegii mei din PDL Cluj ramanem mai departe in PDL Cluj. Sunt membru al acestui partid si sunt preocupat de consolidarea acestui partid in spatiul politic", a declarat presedintele PDL Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Daniel Buda PDL Miscarea Populara, #Buda electorat PDL USL, #Buda PDL Cluj , #PDL