Daniel Chitoiu: Statutul partidului este facut chiar de cei care il contesta

Miercuri, 20 Februarie 2013, ora 17:54
1618 citiri
Daniel Chitoiu: Statutul partidului este facut chiar de cei care il contesta

Vicepresedintele PNL Daniel Chitoiu a declarat miercuri la Palatul Parlamentului ca statutul partidului este facut chiar de cei care il contesta si a respins acuzatiile potrivit carora in PNL ar fi deficit de democratie.

"Si eu, ca presedinte interimar, toate deciziile care au fost luate in acea perioada au fost luate cu dansii la masa. Nu-i inteleg. Statutul a fost scris de ei, asa cum va spuneam. Nu a fost scris de noi. Erau la conducerea PNL. Acum, cand nu le mai convine lor, vin sa atace si sa mearga pe la toate televiziunile. Nu vedeti ca nu au nici macar argumente. Care sunt argumentele lor ca exista deficit de democratie?", a spus Chitoiu.

Chiliman, Tariceanu si Neagu Djuvara, pe lista delegatilor PNL Sector 1 la Congres

Intrebat daca contestatarii vor fi exclusi din partid, el a spus ca acest lucru se va intampla numai in cazul in care vor incalca prevederile statutului.

"Dupa congres, daca incalca prevederile statutului, da, se vor aplica sanctiuni pentru orice membru de partid", a afirmat vicepresedintele liberal.

El a precizat ca pe listele de delegati la congres se regasesc reprezentanti ai filialelor de cartier si ai consilierilor.

Chiliman si Moisescu cer 10 modificari ale statutului PNL

Referindu-se la afirmatiile senatorului liberal Lucian Iliescu potrivit carora congresul ar fi fost pregatit pentru a fi unanimitate pentru singurul candidat anuntat la presedintia partidului, Chitoiu a spus ca nu stie cum vor vota delegatii.

"Nu stiu ce a vrut sa spuna domnul senator. Nu stiu cum vor vor vota delegatii. In lista de delegati de la sectorul 1 am pus reprezentanti din Biroul politic. Din 15 membri ai Biroului Politic am pus 6, reprezentanti ai presedintilor de cartier si ai consilierilor locali care sunt oamenii lor, angajatii primariei. Am pus din 10 cate 5 din fiecare, din organizatia de tineret, de femei, l-am pus si pe Vlad Moisescu si pe Ioana Costescu, marea consiliera, care este consiliera si a lui Vlad Moisescu si a primarului Chiliman. Nu-i inteleg care este deficitul de democratie", a mai spus Chitoiu.

Sustinere unanima pentru domnul Crin - Mesajul pentru congres al unui vice PNL

Partidul National Liberal va avea Congres extraordinar pe 22 februarie, la Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Daniel Chitoiu statut PNL, #Daniel Chitoiu congres PNL , #ministrul Finantelor