Chitoiu neaga intelegeri USL- CNSC privind desfiintarea CNSAS, CCR si ANI

Joi, 26 Iulie 2012, ora 19:13
2499 citiri
Chitoiu neaga intelegeri USL- CNSC privind desfiintarea CNSAS, CCR si ANI
Foto: Arhiva

Presedintele interimar al PNL, Daniel Chitoiu, sustine printr-un comunicat de presa ca protocul semnat cu CNSC "priveste calendarul dialogului cu aceasta structura asociativa, pana la debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare" si nu are legatura cu desfiintarea unor institutii.

"Condamn cu fermitate actiunea de manipulare a opiniei publice legata de acordul de principiu semnat de catre conducerea USL si Consiliul National al Societatii Civile, reprezentat de colonel Mircea Dogaru", afirma Chitoiu.

USL, de acord "in principiu" cu desfiintarea DNA, CCR, ANI si CNSAS - vezi documentul (Video)

"Acordul semnat cu CNSC priveste calendarul dialogului cu aceasta structura asociativa, pana la debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, si nu are nicio legatura cu anexa prezentata de catre presa apartinand Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.

Anexa prezentata in presa nu face obiectul acordului de colaborare! Ea nu a fost adusa la cunostinta mea, ca presedinte interimar al PNL, si nici la cunostinta conducerii USL.

Prin semnarea acestui acord, nu am angajat nici PNL si nici USL asupra vreunui obiectiv anume solicitat de entitatile componente ale CNSC", mai afirma presedintele interimar al PNL.

Ponta, despre acordul de desfiintare a DNA: O intoxicare de campanie a PDL (Video)

"In cazul in care intre obiectivele negocierilor s-ar fi aflat desfiintarea unor institutii fundamentale ale statului de drept, precum Curtea Constitutionala, DNA, ANI si CNSAS, acest document nu ar fi fost semnat de mine, in calitate de presedinte interimar al Partidului National Liberal si co-presedinte al USL, fiind in totala contradictie cu valorile si principiile pe care PNL si Romania si le-au asumat atunci cand a ales drumul european al libertatii si democratiei", motiveaza acesta.

Chitoiu mai precizeaza ca "orice acord negociat in numele Partidului National Liberal va fi supus procedurilor prevazute in statutul partidului".

Citește și:
Salarii de nabab la conducerea ASF. Câți bani primesc lunar șefii instituției care supraveghează piața asigurărilor
Salarii de nabab la conducerea ASF. Câți bani primesc lunar șefii instituției care supraveghează piața asigurărilor
După eșecul pe piața asigurărilor cu City Insurance, acum Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este implicată în scandalul Euroins, companie intrată recent în insolvență. În...
Ce s-a întâmplat cu membrele PSD care s-au luat la bătaie în sediul partidului după ce au ajuns la spital
Ce s-a întâmplat cu membrele PSD care s-au luat la bătaie în sediul partidului după ce au ajuns la spital
PSD Cluj Napoca a luat o decizie duminică, 19 martie, cu privire la cele două membre ale organizației care vineri s-au luat la bătaie la sediul partidului, ambele ajungând la spital. PSD...
#Daniel Chitoiu neaga destiintare ANI, #Chitoiu desfiintare CNSAS , #stiri Daniel Chitoiu