Incepe ancheta CEC Bank. Ghetea, Cinteza si Chitoiu, audiati

Luni, 09 Decembrie 2013, ora 08:05
1643 citiri
Incepe ancheta CEC Bank. Ghetea, Cinteza si Chitoiu, audiati

Membrii Comisiei de buget-finante din Senat, care ancheteaza activitatea manageriala a CEC Bank, ii vor audia luni, incepand cu ora 11.00, pe presedintele CEC, Radu Ghetea, pe directorul Directiei de Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza, si pe vicepremierul Daniel Chitoiu, a anuntat presedintele Comisiei de buget-finante a Senatului, Cosmin Nicula.

"Vom incepe audierile luni dimineata, la ora 11.00, cu Ghetea, continuam cu Cinteza si terminam cu Chitoiu", a spus senatorul PSD.

El a adaugat ca si in zilele urmatoare vor avea loc audieri, membrii Consiliul de Administratie ai CEC fiind asteptati in fata Comisiei de buget-finante a Senatului in data de 10 decembrie.

"Calendarul ulterior, in functie de ce vom analiza in cursul zilei de luni, va fi urmatorul: Radu Ghetea - ori de cate ori va fi nevoie pentru comisie, Daniel Chitoiu - ori de cate ori va fi solicitat de catre comisie, membrii Consiliului de Administratie si de acordare a creditelor de la CEC, in zilele de marti si miercuri", a mai spus social-democratul.

Concluziile Comisiei vor fi cuprinse intr-un raport care va fi prezentat pana cel tarziu in data de 18 decembrie Biroului Permanent al Senatului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#audieri activitate CEC, #comisie ancheta activitate CEC, #Radu Ghetea audiere CEC , #stiri Daniel Chitoiu