Constantin: Cred ca toata coalitia are un punct de vedere comun privind Codul Fiscal

Marti, 18 August 2015, ora 19:30
2011 citiri
Constantin: Cred ca toata coalitia are un punct de vedere comun privind Codul Fiscal
Foto: Facebook/Daniel Constantin

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, co-presedinte ALDE, a declarat, marti, la Suceava, ca toata coalitia are un punct de vedere comun privind Codul Fiscal, adaugand ca reducerea fiscalitatii si a TVA la 19 la suta este si o datorie morala fata de cetateni.

"Cred ca toata coalitia are un punct de vedere comun privind Codul Fiscal", a afirmat Daniel Constantin, intr-o conferinta de presa.

El a spus ca in legatura cu Codul Fiscal se vorbeste foarte mult despre reducerea TVA, sustinand ca reducerea TVA la alimente nu numai ca a salvat societatile care lucreaza in agricultura, dar le-a ajutat sa se relanseze.

"Majoritatea resimte efectele pozitive. O fiscalitate redusa a ajutat mult", a spus ministrul, care si-a exprimat convingerea ca reducerea TVA per ansamblu va avea efecte pozitive in industrie.

Mugur Isarescu este impotriva Codului Fiscal? Cum raspunde seful BNR

El a mai afirmat ca reducerea fiscalitatii si a TVA la 19 la suta este si o datorie morala fata de cetateni, pentru ca aceasta face parte din programul USL care a castigat alegerile in 2012.

Intrebat care va fi punctul de vedere al ALDE la negocierile privind Codul Fiscal, Constantin a raspuns ca va fi acelasi ca si la momentul cand a fost adoptat.

El a aratat insa ca orice fel de discutie, orice fel de ajustare, daca este benefica pentru ceea ce inseamna economie, poate fi luata in discutie.

"Orice fel de propunere trebuie analizata, iar daca ea este considerata benefica o adoptam", a spus Constantin, care a mentionat insa ca nu a auzit nicio propunere si niciun argument solid care sa stea in picioare.

Quarterly Report - Editia 4

Realme lansează smartphone-ul realme C67. Cu ce specificații vine
Realme lansează smartphone-ul realme C67. Cu ce specificații vine
Realme lansează modelul realme C67, un dispozitiv ce vine la un preț accesibil. realme C67 este cel mai avansat model din seria C, echipat cu o platformă Snapdragon pe 6nm și o cameră...
Apple introduce o nouă funcție de confidențialitate pe iPhone pentru protecția utilizatorilor. Cum o puteți activa
Apple introduce o nouă funcție de confidențialitate pe iPhone pentru protecția utilizatorilor. Cum o puteți activa
Apple a lansat o nouă funcție de confidențialitate pentru iPhone, parte a setului de instrumente Safety Check, menită să ajute utilizatorii să identifice și să blocheze accesul persoanelor...
#daniel constantin cod fiscal, #partide cod fiscal , #ministrul Agriculturii