Fotografia zilei: "Blonda" lui Daniel Constantin

Luni, 09 Martie 2015, ora 14:39
14401 citiri
Fotografia zilei: "Blonda" lui Daniel Constantin
Foto: Facebook / Alina Cazanacli

Alina Cazanacli (foto), presedintele organizatiei de tineret din Partidul Conservator, a starnit o adevarata furtuna in propriul partid, carcotasii sustinand ca a fost promovata secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii doar datorita frumusetii ei. Totusi, ea a trecut peste cleveteli si, luni, si-a luat functia in primire.

Frumoasa blonda a fost puternic contestata chiar in mass-media controlate de Dan Voiculescu, fondatorul PC.

"E rusinos ce se intampla. Sunt specialisti in partidul asta care puteau si au caderea sa ocupe astfel de functii si ei pun o blonda care nu are nici o treaba cu administratia", a declarat un vicepresedinte al PC, citat de stiripesurse.ro.

Un alt lider de filiala PC a spus ca ii va cere socoteala lui Daniel Constantin, apreciind ca partidul a devenit doar un apendice al PSD.

"Vad ca fiecare e cu blonda lui. Nici o problema. ne facem cu totii blonzi si mergem sa cerem o functie. O sa fie cutremur in curand si atunci se vor spune multe", a spus el, citat de Antena3.

Reactia Alinei Cazanacli a fost pe masura. "Mi se par niste prostii, nu am de ce sa le dau curs. Daca voi considera necesar sa dau mai multe explicatii, voi face o conferinta de presa (...) Am atras atentia, daca aratam altfel, nu mai eram criticata", a spus ea, conform Evenimentul Zilei.

Astfel, "blonda lui Daniel Constantin" se adauga altor numiri controversate in Ministerul Dezvoltarii condus de Liviu Dragnea, dupa o fosta coafeza care a ajuns consiliera si o studenta numita secretara.

Pe de alta parte, numirea Alinei Cazanacli poate fi contestata, dar din cu totul alte motive decat aspectul fizic. Ea este fiica lui Cristian Cazanacli, fost director la Portile de Fier, despre care presa a scris ca este urmarit penal pentru retehnologizari paguboase.

Mai mult, ea insasi a fost patroana unei firme cu doar sase angajati, dar care a avut contracte de milioane de lei cu mari companii de stat si societati importante de pe piata de energie, printre care Electrica SA si Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin, printre partenerii firmei numarandu-se si companiile "baietilor destepti" care cumparau energie ieftina de la stat si apoi o vindeau scump, tot la stat, scrie Revista 22.

Foto: Facebook / Alina Cazanacli

Quarterly Report - Editia 4

Burduja vrea să reformeze Poliția Locală dacă e ales primar al Capitalei: "Ordinea și siguranța publică Nu există aşa cum ar trebui"
Burduja vrea să reformeze Poliția Locală dacă e ales primar al Capitalei: "Ordinea și siguranța publică Nu există aşa cum ar trebui"
Prima acţiune pe care ar face-o Sebastian Burduja, dacă va câștiga alegerile pentru București, va fi despre ordinea şi siguranţa publică. El a precizat că trebuie reformată Poliţia...
Burduja, ironic la adresa lui Nicușor Dan: "Bilanţul dânsului este, în termeni matematici, zero"
Burduja, ironic la adresa lui Nicușor Dan: "Bilanţul dânsului este, în termeni matematici, zero"
Bilanţul real al mandatului actualului edil, Nicuşor Dan, este egal cu zero, a declarat luni, 20 mai, într-o conferinţă de presă, candidatul PNL pentru funcţia de primar general al...
#Alina Cazanacli secretar stat, #Alina Cazanacli blonda Daniel Constantin , #ministrul Agriculturii