Fuia: Banii fermierilor sunt la "taticul" Voiculescu

Vineri, 25 Mai 2012, ora 16:35
3700 citiri
Fuia: Banii fermierilor sunt la "taticul" Voiculescu

Fostul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, il acuza pe succesorul sau la conducerea institutiei, Daniel Constantin, despre care spune ca e in conflict de interese din cauza lui Dan Voiculescu.

"Stiti cum e cu zicala aia banala 'scuzele te acuza'? Asta face Daniel Constantin pe blog, da explicatii si despre cum s-a simtit cand era premiant cu coronita. Nu a spus nimic insa de chintesenta problemei: el, ca sef al MADR, trebuie sa recupereze 60 milioane de euro in instanta de la firmele 'taticului' Voiculescu; nu e acesta un clar conflict de interese?", arata deputatul PDL intr-o declaratie remisa Ziare.com.

Daniel Constantin, despre imprumutul de la Voiculescu: Sprijina performanta

Fuia sustine ca USL si Daniel Constantin n-ar trebui sa se apere aratand cu degetul spre PDL, amintind de toate problemele cu justitia pe care le-a avut in ultimul timp noua Putere.

"Domnul Constantin ne spune povesti si nu are proprietatea termenilor, vorbeste de campania de denigrare a ministrilor USL, initiata de PDL. Pai PDL le-a inventat dosare penale, cum e cazul ilustrului domn Adrian Nastase?

PDL le-a adaugat ministrilor alesi pe spranceana de USL pasaje plagiate in lucrari de studiu? PDL i-a adaugat la studiile din CV dlui Daniel Constantin diploma de studii la Scottish Agricultural College? Domnul Constantin parca are o fabrica de diplome acasa, dumnealui si studentii de la Spiru Haret.

Revenind la problema numarul unu, banii fermierilor sunt acum la Dan Voiculescu, iar pana nu sunt recuperati in instanta, cei care pierd sunt oamenii, nu Puterea. USL aduna voturi pe povesti, incompetenta si lipsa de proiecte concrete", mai ataca Fuia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#Fuia bani fermieri Voiculescu, #Fuia Constantin Voiculescu , #ministrul Agriculturii
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Poza bum
bum
rank 5
Voiculescule , vezi ca esti cap de lista cand se inchide fermuarul !