Ministrul Agriculturii promite ca se va consulta cu oierii pe tema fondurilor europene

Duminica, 27 Iulie 2014, ora 19:31
1774 citiri
Ministrul Agriculturii promite ca se va consulta cu oierii pe tema fondurilor europene
Foto: Ministerul Agriculturii

Vicepremierul Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a declarat ca va tine cont de dorintele oierilor si ca se va consulta cu ei in perspectiva viitorului exercitiu financiar 2014-2020.

"Am vorbit cu producatorii. Vom avea o dezbatere mai mare cu oierii.

Este o perioada in care trebuie sa discutam foarte mult cu ei, s-a reformat politica agricola comuna, intram pe un nou exercitiu financiar 2014 - 2020, trebuie sa cunoasca si dansii care sunt avantajele pe care le pot avea prin fonduri europene, dar in egala masura trebuie sa luam si noi de la dansii punctele de vedere, astfel incat fondurile care vin, masurile pe care le luam pe urmatorii sapte ani de zile sa fie in conformitate cu asteptarile pe care ei le au", a spus ministrul Agriculturii, la cea de-a 44-a editie a Festivalului "Sus pe muntele din Jina", din judetul Sibiu.

Viitoarele fonduri europene pentru IMM - premise si asteptari

Daniel Constantin s-a declarat incantat de frumusetile comunei Jina din judetul Sibiu, numita si "fabrica de oieri" din Romania.

"E foarte frumos. Imi place absolut totul. In primul rand am venit pentru ca aici sunt cei mai multi oieri din tara si e un fel de fabrica de oieri aici. In toate colturile tarii unde am fost am intalnit oameni care fie au plecat de aici, fie au rude aici, fie s-au pregatit in aceasta zona. (...) Este o traditie pe care au pastrat-o de sute de ani", a spus Daniel Constantin.

Ministrul Agriculturii a fost insotit la Jina de europarlamentarul conservator Maria Grapini.

Pe scena festivalului, la care au venit oieri din sapte judete, au fost prezenti reprezentanti ai principalelor partide politice.

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a fost insotit de deputatul Raluca Turcan, lidera PDL Sibiu, alaturi de senatorii democrat-liberali Traian Igas si Ion Ariton.

Liberalii l-au avut la Jina pe deputatul Ludovic Orban, vicepresedinte al partidului, si pe liderul PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan.

Principalul reprezentant al PSD prezent la Jina a fost liderul organizatiei judetene Sibiu, Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean.

Quarterly Report - Editia 4

Camerele de supraveghere au o mulțime de vulnerabilități critice. Care sunt modelele expuse
Camerele de supraveghere au o mulțime de vulnerabilități critice. Care sunt modelele expuse
Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o serie de vulnerabilități critice în trei modele de camere de supraveghere care utilizează platforma ThroughTek...
Glovo anunță un parteneriat cu Spotify pentru utilizatorii Glovo Prime. Cum se poate beneficia de ofertă
Glovo anunță un parteneriat cu Spotify pentru utilizatorii Glovo Prime. Cum se poate beneficia de ofertă
Glovo a anunțat recent o nouă colaborare cu Spotify, prin care utilizatorii serviciului Glovo Prime vor putea beneficia de abonamente Spotify Premium gratuite. În cadrul acestui parteneriat,...
#ministrul Agriculturii consultari oieri, #consultari oieri fonduri europene, #consultari fonduri europene , #ministrul Agriculturii