Ziare.com

Daniel Constantin, despre relatia cu Tariceanu, tensiunile din ALDE si planurile sale: Justitia nu trebuie sa fie o tema de campanie Interviu video

de Ioana Ene Dogioiu, Senior editor
Marti, 25 Octombrie 2016, ora 06:31

   

Daniel Constantin, despre relatia cu Tariceanu, tensiunile din ALDE si planurile sale: Justitia nu trebuie sa fie o tema de campanie Interviu video
Justitia nu trebuie sa fie o tema de campanie si daca sunt probleme in justitie ele trebuie corectate, dar nu prin dezbatere electorala. Cand a fost dezbatere electorala pe justitie, nu s-a rezolvat nimic, afirma co-presedintele ALDE, Daniel Constantin.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Daniel Constantin a explicat care sunt relatiile sale cu Calin Popescu Tariceanu, dar si care este situatia in partid dupa revolta fostului presedinte executiv Vasile Nistor.

Daniel Constantin considera ca si in sanatate si in sistemul fiscal este nevoie de o resetare totala: "Partidele vorbesc de cresterea salariilor medicilor, eu nu cred ca asta e solutia. Trebuie resetat totul, sa vedem care e fondul pe care il avem din contributiile cetatenilor, sa crestem numarul de angajati care sa depaseasca numarul pensionarilor si asistatilor social".

Circula zvonuri despre tensiuni dintre dvs si dl Tariceanu. Ati avut si dvs unele declaratii care confirmau unele asperitati. Care e relatia dvs cu Calin Popescu Tariceanu?

E relatia normala dintre doi co-presedinti ai unui partid alcatuit din doua partide. Este o perioada in care definitivam listele de candidati pentru viitorul Parlament.

Fiecare presedinte are interesul de a-si promova pe locurile eligibile oamenii pe care ii considera apropiati, pot aduce ceva nou Parlamentului, pot aduce puncte electorale. Mie imi place sa cred ca nu am abandonat pe nimeni de-a lungul carierei politice si nici nu voi abandona.

"Tensiunile" nu au fost atat de mari pe cat au fost exagerate in presa sau si-ar fi dorit unii sa fie.

Ati avut un alogoritm de alcatuire a listelor?

Exista, conform statutului, o chestiune legata de paritate, dar nu poate fi perfecta.

Dar criterii de integritate nu aveti.

Am avut la locale criterii de integritate care au fost votate in comisia de fuziune si au fost avute in vedere si la alegerile parlamentare, chiar daca nu au fost votate in forul de conducere.

Dar recent presedintele executiv al partidului, dl Nistor, a acuzat lipsa lor, a acuzat prezenta persoanelor cu probleme penale pe liste, in frunte cu dl Tariceanu. Si mai vorbim, de exemplu, de dl Vosganian, dl Pendiuc si altii asemenea.

Dl Nistor a avut o problema in organizatia de baza, in Bacau. De acolo aceasta suparare si incercarea de a inflama situatia in partid.

Nu au fost pierderi, nu a creat valul pe care il astepta dansul sau pe care il astepta PNL. Pentru ca PNL nu a fost strain de aceasta miscare esuata. Dansul nu a facut inca adeziunea, insa ceilalti doi fosti colegi care au plecat cu el sunt deja candidati PNL.

Dar plecarea lor a favorizat aparitia unor oameni care nu au mai facut politica. Cel putin in preocuparile mele e sa avem, pe langa oamenii cu experienta, si oameni noi, care sa schimbe imaginea Parlamentului, foarte atacat, care a trecut printr-o perioada destul de urata in ultimii 2-3 ani de zile pentru ca a trebuit sa raspunda solicitarilor justitiei.

Am avut grija sa avem si rectori, fosti secetari de stat pe care eu i-am promovat in guvern cand eram in USL. Sunt cel putin 7-8 nume noi.

Statutul spune ca organizatiile care au avut scor peste medie iau decizia in forurile statutare la nivel de judet si centrul doar semneaza listele. Deci unii dintre candidatii enuntati de dvs sunt considerati potriviti pentru a face parte din viitorul Parlament de orgnizatia judeteana. Pentru organizatiile sub medie hotaram la centru pe baza propunerilor din teritoriu.

Totusi, nu va deranjeaza ca veti avea pe liste persoane cu dosare penale in diverse stadii, unele chiar condamnate in prima instanta.

ALDE e un partid care lupta pentru drepturile si libertatile cetatenesti. Ati vazut ca noi am reactionat primii si la incidentele din Piata Universitatii cu unionistii. PNL, partid liberal, nu a reactionat la abuzul Ministerului de Interne.

De ce e abuz? Aveau aprobare doar pentru Piata Victoriei, nu aveau ce cauta in Piata Universitatii.

In ultimii ani libertatea de exprimare a fost respectata in Guvernul Ponta. Ati vazut mitingul spontan al contestatarilor lui Gabriel Oprea. Nu a intervenit jandarmeria. Nu a intervenit nici la iesirea spontana in strada, fara autorizatie, a cetatenilor in 2014.

Revenind la intrebarea dvs, drepturile trebuie respectate, inclusiv prezumtia de nevinovatie. Asa au explicat colegii din teritoriu cazul unor oameni care nu sunt condamnati.

Preocuparea mea a fost sa aduc oameni de calitate care sa imbunatateasca ce se intampla in Parlament. De exemplu: rectorul Sorin Campeanu, Calin Oros de la Universitatea Valahia din Targoviste, Cristian Cosmin, secretar de stat, Viorel Ilie, primarul municipiului din Moienesti, expert in administratie, Avram Constantin, Razvan Florescu.

Imi spuneti ca sunteti un partid cu doua viteze?

Eu mi-am propus sa facem multe lucruri in viitorul Parlament si toti trebuie sa avem acest obiectiv, sa lasam ceva in urma noastra. Asa am facut si la Ministerul Agriculturii.

Cum va raportati la apelul dlui Tariceanu de a nu mai fi votata nicio cerere a DNA in aceasta legislatura?

Am certitudinea ca cineva doreste sa imparta partidele politice care candideaza in partide pro-DNA si anti-DNA, pro si anti-justitie. Cred ca e un lucru gresit.

Dar declaratia dlui Tariceanu nu este anti-justitie?

Va amintesc ce s-a intamplat in 2004 cand dl Basescu a impartit clasa politica in corupti si oameni seriosi, dupa care a venit la guvernare si a adus cei mai nepotriviti oameni. In 2009 a impartit oamenii intre pro-moguli si anti-moguli. La fel se incearca si acum, iar eu condamn acest lucru.

Eu doresc sa vorbesc despre altceva in campanie. Justitia nu trebuie sa fie o tema de campanie, daca sunt probleme in justitie ele trebuie corectate, dar nu prin dezbatere electorala. Cand a fost dezbatere electorala pe justitie, nu s-a rezolvat nimic. Eu imi propun sa fac o campanie activa si pozitiva.

Sesizez o critica voalata la adresa dlui Tariceanu. Cum va raportati dvs. la activitatea DNA si anticoruptie?

Am o parere, dar nu o voi exprima in toata cariera mea politica. Nu e menirea mea sa fac aprecieri publice, pozitive sau negative asupra activitatii unor institutii care fac parte din cea de-a treia putere a statului.

O intrebare de actualitate este cine va fi premier. USR si PNL au optat pentru dl Ciolos, care a si lansat o platforma de principii deschise tuturor partidelor spre dezbatere si sustinere. Cum va raportati la ea?

Fapul ca azi PNL, un mare partid rezultat din fuziunea a doua partide, il roaga pe Dacian Ciolos sa fie premier spune ca PNL nu are candidat, nu a crescut pe nimeni in interior, este un partid inchis.

Oamenii s-au tinut de scaune si nu au lasat pe altii sa creasca, iar cand a crescut cineva, vezi cazul Predoiu, au gasit o formula sa-l scoata din joc.

Platforma de guvernare se rezuma la cateva principii pe care cred ca toate partidele si le-au asumat, dar nu le-au pus intr-o astfel de forma in pagina. Daca va ramane doar aceasta forma, este cel mai slab program de guvernare pe care il putea promova cineva.

Principiile, corecte de altfel, trebuie imbunatatite cu masuri, masurile cu un calendar de aplicare care sa prevada surse de finantare.

Asta, zice dl Ciolos, e treaba partidelor. Agreeaza principiile si fac programul concret.

Vom vedea, ma raportez la ce avem.

Deci principiile sunt corecte?

Cine nu isi doreste o Romanie prospera, corecta, dar astea sunt doar lozinci. Cum facem Romania corecta si prospera, care sunt sursele de finantare?

De ce ar fi credibil un plan de masuri daca in perioada petrecuta in Palatul Victoria acest guvern nu a reusit sa aplice nimic din ce ne propune pentru viitor. In afara de Cumintenia Pamantului nu am vazut o masura concreta dusa la capat.

Debirocratizarea.

A fost doar inceputa, e un poces pe care l-am aplaudat si care trebuie sa continue. Am si discutat cu dl Ponta in 2014 despre debirocratizare.

Programul Fermierul?

E doar o adunare de masuri din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, aprobat de CE. Nimic nou. Dar nu am vazut ce ne propune dl Ciolos cu programul de irigatii. Avem o lege de care PNL si Guvernul tehnocrat s-au dezis.

Am pierdut un an de zile in care am avut celebra expresie: zero investitii, zero fonduri europene.

Si eu vreau o educatie buna, imi place. Dar nu am vazut o masura de sustinere a educatiei, nu am vazut parerea guvernului despre 6% din PIB pentru educatie.

Daca principiile nu vor fi acoperite urgent cu masuri concrete, dl Ciolos va ramane doar un alt personaj politic care a propus principii pe care nu le-a credibilizat prin masuri concrete. Dar poate o face.

Ati fi dispus sa va asezati cu dl Ciolos la masa sa discutati principiile?

ALDE nu a fost de acord cu formula tehnocrata. E greu de crezut ca vom fi acum, mai ales pe acest program.

Criticabila sau nu, PNL - USR au o propunere de premier. PSD - ALDE au?

Da, dar nu am discutat despre asta pentru ca intelegerea cu PSD a fost sa nu vulnerabilizam pe cineva inainte de alegeri si sa nu deturnam sensul discutiilor de la programe la oameni.

PNL se bazeaza pe asta, vorbeste mai mult de Ciolos decat de programul de guvernare. Nu am auzit decat cateva populisme in care nu cred nici ei si pe care le va anula Dacian Ciolos fara doar si poate.

Imi vine totusi foarte greu sa cred ca nu v-ati asezat la masa trei oameni si n-ati pus problema cine va fi prim - ministru.

Nu am avut aceasta discutie.

Care sunt pilonii programului ALDE?

Primul element pe care trebuie sa-l aiba in vedere orice guvern care va veni este legat de investitii, altfel riscam sa intram intr-o noua etapa neagra. Romania are o curba de crestere economica constanta din 2013 pana in 2016. Cresterea din 2016 e bazata pe consum.

Nu e un lucru rau daca dupa maximum 2 ani de zile e suplinita de o crestere bazata pe investitii publice.

De unde bani pentru investitii?

Din buget. Avem o crestere de 6%, unde sunt banii? Nu am vazut programe mari de investitii.

Poate sunt in masurile populiste decise de Guvernul Ponta si de majoritatea PSD - ALDE: cresteri de salarii, taieri de TVA, pensii speciale, indemnizatii etc?

Impactul acestor masuri nu a fost asa de mare incat sa consume 6% crestere economica.

Ati facut parte din Guvernul Ponta care a avut investitiile doar pe hartie.

In 2015 investitiile propuse de Guvernul Ponta au fost de 6,2% din PIB, s-au realizat 4,5%. Guvernul Ciolos a propus 5,1% si la sfarsitul anului nu stiu daca vom sari de 3%, pentru ca jumatate veneau din fonduri europene care anul acesta au fost zero.

Din lipsa unor ghiduri care nu au fost lasate de guvernarea anterioara, spune actualul guvern.

Asta a fost propaganda. De exemplu, la Ministerul Agriculturii au zis ca nu au gasit infrastructura. Fals! Toata legislatia era pregatita din 2015, incepusera platile in avans numai ca au venit cu debirocratizarea, cu simplificarea ghidurilor.

Simplificarea e o intentie generoasa, dar s-au pierdut 5 luni. In 2018, CE face pentru prima data o evaluare intermediara: daca nu cheltuiti un anumit procent asumat pe fiecare program in parte va luam banii, nu mai asteptam pana in 2022. Deci anul viitor motoarele trebuie turate la maximum.

Investititiile sunt un lucru. Putem merge mai departe pe fiecare sector de activitate.

Sanatate?

Dati-mi voie la Educatie. Programul nostru propune ca din 2017 sa crestem bugetul Educatiei cu 13% anual, astfel ca in 2020 sa ajungem la 6% din PIB.

Vorbim in fiecare toamna de lipsa manualelor, noi venim cu legea manualului didactic. Exista o editura la Ministerul Educatiei care poate face aceste tiparituri.

Exista un singur bacalaureat pentru toti, indiferent daca liceul e teoretic sau scoala profesionala. Nu e corect. Ar trebui sa avem bacalaureat diferentiat. Nu putem avea aceeasi pretentie de la un elev de scoala profesionala si unul din invatamantul teoretic.

Oare? Bacalaureatul nu e obligatoriu si el trebuie sa reflecte un anumit standard, nu esti la acel nivel nu trebuie sa ai bacalaureat, ai o meserie. In plus, diploma ofera aceleasi drepturi, indiferent de tipul lui, ceea ce nedrept pentru cei care il sustin in forma mai grea.

Eu ma bucur ca, iata, masura naste dezbateri, asemenea dezbateri trebuie purtate si cu Parlamentul. Iar a patra masura pentru Educatie se refera la demnitatea cadrului didactic, nu avem un statut al acestuia si adesea vedem ca nu poate reactiona la situatii nepotrivite in care este pus.

Cum opriti exodul medicilor?

Nimeni nu a venit pana acum cu solutia potrivita. Cred ca la un moment dat, in sistemul fiscal, trebuie sa resetam totul. Partidele vorbesc de cresterea salariilor medicilor, eu nu cred ca asta e solutia.

Trebuie resetat totul, sa vedem care e fondul pe care il avem din contributiile cetatenilor, sa crestem numarul de angajati care sa depaseasca numarul pensionarilor si asistatilor social.

Ganditi o resetare a sistemului fiscal?

Nu avem in vedere in momentul de fata, dar discutia ar trebui facuta, poate in 2017 in proiectul de tara sau in 2018. Eu imi propun sa deschid o discutie pe aceasta tema in viitorul Parlament.

Care ar trebui sa fie miezul proiectului de tara?

Sa crestem din punct de vedere economic, sa ne castigam locul in UE din punct de vedere economic si social. Dar asta se poate numai cu lideri puternici pe care nu ii vad acum nici la nivel european.

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6834 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
18 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Agricultorul lui pește fiert

Ai uitat că ai intrat in parlament tiptil,pe langă PNL
condus atunci de Antonescu și nu de"Justițiarul"motivat, care este Tăriceanu!
De fapt,bucățica ta zisă PC,e mică cat s-o dai la niște maidanezi politici,odată ce s-a destrămat usl-ul și mulți din puținii pc-iști,s-au tot rătăcit pe la unpr,actual pmp. Așa că apăreți ca două "nevoi"in coșulețul alde,de unde șeful cel mare și guraliv,terfelește acțiunile anticorupție
Și ai tupeul să ceri altora,ca JUSTIȚIA,să nu fie subiect de campanie !De ce nu-i spui aproapelui Tăriceanu,să lase ACUM măcar din gură,subiectul ăsta?
Alte cateva inepții,din program alde asumat:bacalaureat după nivelul de școală absolvit!Păi e Bacalaureat,ce-ți dă ulterior dreptul să te duci la medicină,la ASE,la Acd.Pol, ...,ori e selecție intre oi?Mai degrabă,te apropii de ceva normal in Sănătate,care este astăzi derizorie demult și s-a accentuat odată cu vătășia Bănicioiu.Tu cand ai intrat in școală,aveai medic la liceu?Ai fost cantărit,luat creșterea, vizitat de medic periodic in școală?Azi,de ce nu mai este posibil?Păcat.Ai fost guraliv și in 2012,dar langă CPT, bați apa in piuă...

 

Mai Danutz al lui Costica (Suna ca Darius al lui Istaspe, ba chiar

mai ceva),
Te-am cetit ca pe Santa Scrpitura inca si inca, pana m-am gadilat la manevra, gata, stiu !!
Stiu de ce ne mor copiii prin spitale :
Profetiile lumineaza si adevereaza
S-a nascut Mesia mantuitoprul, adicatelea ala care ne mantuie, ne pune capat la toti.
Ce ma mira este nu atat ca-i tine palma lui Herod cucare-i bara-bara, dar ii face si ochi dulci si niste dansuri din buric de-i geloasa si Salomeea de la Gorj, aia care umple cosul de nuiele cu incapatanati descapatanati.
Ori, numai cine n-a facut armata nu stie cum e cu oltenii caprari la Oastea Domnului Prim.
Imi place ca umblati tu si cu Tariceanu inhamati impreuna precum Sandel si cu Vasilica, precum surorile Sister.
Te-a scos la inaintare de le dai numai cotite, numai cu susta, cu smen, cu fitilu' scurt, cu abureli pe ceatza si cu gheatza la mal.
Minti de pana si Dragnea face bruma la mustati !
Noroc de rabdarea asta a noastra demiurgica in care "Barba-n pamant ne-ajunge si genele in piept", ca in Stigoii de Eminescu, si aia haladuind tot impreuna, noaptea de-aiurea prin coclauri. Numai ca voi si ziua din usa-n usa si cu bocancii mari ca sa-i blocati inchiderea, precum Martorii lui Jehova.
Inteleg ca matale ficior a lu Costica, baiet cu carte... de banca si de imobil si de telefoane si de memorie 8 Mega, esti nu doar ala care-a reusit in veatza, baiat dashtept, dar esti insasi generatia asteptata.
Cum de nu ti-a intepenit coccisul tot stand pe banca cee din parc asteptand momentul cand iti anunta intrarea in Actul Intai (de nastere) Melchior & Asociatii dinaintea ieslei, a grajdul aista de tzara haladit de Irodul mamei ei de lume si de staul plin de... ciusi... si de rila...
Nu ti-e rusine, te-a scos la inaintare Tariceanu, asa, cu baliverne de-astea gen "Iesi, bai tu cu furca la poarta, ca tie n-are ce-ti face, ca fimeile nu fac puscarie. Eu te astept ascuns in gluga. In gluga japoneza !!!"
Ce elan, ce tupeu, ce fleoarca, ce insolenta ai serpuind printre intrebari si raspunzand cand cu lozinci, cand cu promisiuni de-alea pe note ca sa le cantam in cor :
"Mi-o zis mama ca mi-o da,
Valeleu, Valeleu..."
Da-te badie dupa baraca si frige-ti o palma pe muzica de "I-auzi cum rasuna valea", si nu imi insulta rabdarea, inteligenta, bunul simt si unghiile atat de roase de anxietatile inconvenientului de a ma fi nascut... roman, incat crezi ca nu te pot gaibui pe acolo pe unde ma misti prin cameasa, sa te stalcesc sub unghie, asa, ca soldatul lui Oprea izmene calde, in transeul de langa gropnitza comuna.
Rar mi-e dat sa imi dea inima ghes si diafrangma ciocane sa ma rastesc la om ca la bocanci.
Bborrand.
PS Doamna Ene, imaginez ca v-ar fi placut sa ii iau eu interviul in locul dumneavoastra, fiindca eu, mai prrosst dar si mai voinic, l-as lua de ciuf cam pe la jumatatea listei cu intrebari, si l-as da cu capul de masa, asa, cu muzica italienasca din filmele cu Bud Spencer.

 

Daniele, daca iese "don profesor" de la parnaie, ti-ai dat foc

la valiza. Te mazileste instantaneu.
Ti-ai platit datoriile personale, sau nu ai avut suficient timp sa furi?

Daniel Constantin, à propos de Traiceanu: rade ciob de oala sparta!

Credeam ca ati terminat cu maidanezii din politica. Dar uite ca mai latra cate unul...

 

@T basilic,iți sărezi inima cu vorbe de-l crucești

"Inima ghes"și "diafragma ciocane" dar,puiul beteag izgonit de o cloșcă,găsește repede altă cloacă sub care să stea!
Și așa,crescu tinerii din 90,langă meseriași precum Felix, aciuindu-l acum manechinul cu 5 soacre.
Da,manechinul că doar se fațaie in politică,ca pe o scenă!

 

referitor la titlu:fals...daca in justitie se produc erori grave....

....ba mai mult sint dovezi evidente de amestec in politica,de slugarnicie-obiedienta fata de o anumita putere,exista manifestari evidente de justitie selectiva,de justitie la comanda ,de existenta ofiterilor accoperiti,de cirdasie evidenta cu alte institutii de forta,....numiri,avansari si demiteri cu iz puternic politic in justitie...daaaa... atunci o astfel de justitie TREBUIE sa devina tema de campanie...ori facem justitie ori facem bordel...nu exista o justitie 'pe aici ,pe acolo'...si cu democratia cum ramine??!!...

 

Mai,Daniele,ficioras duplicitar de multe ori....

...ce vorobesti tu acolea ?
Bag sama ca esti cand "Gica-contra",cand "Linge-blide"!
Bati apa-n doua pive stand cu dosul in doua barci !
Ce ai concret de spus,ca ticluieli nascute la laboratorul lui don'Voiculescu si stantzate cu "Made in Tariceanu",nu dau credibilitate,copchile !
Tu esti un mare NIMIC in vant,...sau un "vant" ?
PS
Am auzit ca ai terminat cu datoria catre "Motan"...
Esti OK ? Ai progresat si tu ?

Puiule,spune cu guritza ta,vrei ca DNA-ul sa dispara sau sa-si faca treaba (fara sa te uiti in gura lu' Tari ) ??

 

Interesant

Costelush, puradelul de serviciu al lui Dan Voiculescu, ne spune ca nu trebuie sa luam in considerare cine si cat a furat pana acum !
Ar trebui sa stergem totul cu buretele si sa-i realegem pe cei care au furat Romania in ultimii 25 de ani !
De ce ? Pentru ca acestia sa obtina imunitate parlamentara si sa scape de bratul legii !
Asta ne crede tampiti pe toti, asa cum este electoratul care voteaza psd+alde !

 

In condițiile in care așa-zisa putere (in realitate, activitate) "ju

decătorească" a fost substituită adevăratei puteri "judiciare", iar Procuratura și CCR deși aflate in afara acesteia sunt cu mult deasupra sa, chiar arbitrand puterile in stat, cand avocații sunt evacuați forțat de prin tribunale, ca la Valcea sau la Caraș, despre ce Justiție să temuim?

 

Tovarasul Daniel Constantin este BAIAT BUN dar cu LIPSURI.

Cum sta cu cainii ciobanilor ?

De ce nu au initiat o lege in domeniul sa natatii, de ce asteapta sa o faca altii si nu ei.
De ce nu ai ninitiat o lege pentru un program nationhal anti secdeta, prin irigare /

 

"De ce, de ce...''

Ptr. ca Ponta are in loc de fes un ca?at cu mot. Ca daca era alfel, nici "asta micu" si nici Tariceanu nu mai erau pe esicherul politic.

Mai multa vizibilitate

ALDE trebuie sa fie foarte vizibila in aceasta campanie electorala pentru a obtine un procent bun . Chiar fara a face nimic , partidul lui Tariceanu si Constantin are locul asigurat in viitorul parlament datorita nucleului statornic de simpatizanti , dar ar fi prea putin pentru unicul partid liberal ramas pe scena politica romaneasca . Merita mult mai mult !

 

De ce nu o tema cu justitia in campania electorala,tov.Costi ?

Doare rau la imaginhea ALDe ?

Cu ce aveti, cu aceia defilati, nu-i acoperiti.

Hai ca-i buna !

Partidul securistilor lui Voiculescu este "singurul partid liberal" din Romania !
Hai ca-i bun bancu' !
E ca si cum mafia PSD ar fi singurul partid cinstit, cu oameni fara probleme cu justitia din Romania !
E chiar foarte bun bancul tau ! Am ras cu lacrimi !

Da mai Giorgica, "Mai multa vizibilitate ALDE".

Puneti farurile pe ei.
Vor avea ochii rosii, ca iepurii prinsi in farurile masinii electorale. Banuiesc ca trebuie sa cumparati deja o coroana funebra pentr alde ALDE :)

R.I.P.
Oriunde in sistemul penitenciar mioritic :)

Domnul Daniel Constantin da o dovada de politicianism si de

parsivenie in acest interviu!
Ocoleste toate raspunsurile neconvenabile domniei sale si nu are nici macar un raspuns curajos in intreg interviul!

 

Imbacsitule, parsivia in politica se numeste PARSIVISM :)

DC, pudelul lui Voiculescu, este infectat rau de tot.
Si mai are si datorii la don profesor Voiculescu :)

Măi, măi, măi, nu fiți răi!

Ideea este că justiția nu trebuie să fie temă de campanie, fiindcă nu se vorbește de funie in casa spanzuratului și de corupție in Romania, sau de arestări in U$D(adică psd+alde), intrucat miroase rău a cod, și nu este vorba de peștele impuțit, ci de ăla penalu, care este rău și lovește in nevinovații de membri ai partidui nostru, dar DNA-ul ne prigonește și ne-mbeciu-domnește. Răilor!

de cateve zile ncoace...tot vad in panou electoral....maree...

....si briumoss.....cu mesajul "iti redam increderea" alde....si imaginea specimenului astuia...
....adikatelea...2 luni de acu inainte....voi vedea pe varanel....stind nemiscat pe afish-gigant....redind increderea....alde....alde varanel o sa-mi redea increderea...o sa-mi faca capu calendar 2 luni!....cine n-a stiut sa voteze in democratie decit comunisti...ar fi bine sa faca un dus pe la....focul vesnic....asa....pt.ca ne-a mincat viata nationala....


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor