Constantin: L-am vazut pe Antonescu, facea corecturi, cu pixul, pe pactul de coabitare

Joi, 13 Februarie 2014, ora 21:32
4869 citiri
Constantin: L-am vazut pe Antonescu, facea corecturi, cu pixul, pe pactul de coabitare
Foto: Adevarul

Presedintele PC, Daniel Constantin, continua confruntarea in declaratii cu presedintele PNL, Crin Antonescu, afirmand ca acesta a stiut despre semnarea pactului de coabitare dintre presedinte si premier, in anul 2012.

Mai mult, senatorul PC a afirmat ca liderul liberal a avut documentul in biroul sau de la Senat.

"Domnul Antonescu a spus ca nu stia de ce merge la Cotroceni (in decembrie 2012 - n.red.), ca nu stia ce contine pactul de coabitare. Imi amintesc foarte bine acele zile, in momentul in care, cu o seara inainte de acel pact, domnul Ponta m-a sunat - 'Ne vedem a doua zi la biroul domnului Antonescu' - pentru ca avem o intalnire foarte importanta, sa discutam ceva foarte important.

Am mers a doua zi la birou la Senat, erau mai multi lideri acolo, era si domnul Stroe, era si domnul Dragnea. In momentul in care am intrat in birou, l-am vazut pe domnul Antonescu cu foile in fata, cu pixul in mana. Cand m-am apropiat de domnia sa, sigur, foaia a fost intoarsa. Mi-am dat seama ca este un document pe care nu trebuie sa il vad. Am stat cateva minute apoi am plecat, bunul simt mi-a spus ca trebuie sa plec de acolo", a declarat Daniel Constantin, joi, la Romania Tv.

Daniel Constantin a publicat acordul USL din 2012: Sefia Senatului revine PC - Documentul integral

Antonescu ii raspunde lui Constantin: PC nu avea voie sa faca parte dintr-o alta alianta

Acesta a explicat, ulterior, despre ce era vorba in documentul respectiv.

"Era pactul de coabitare, iar domnul Antonescu, cu pixul, scria pe pactul de coabitare. Domnul Antonescu stia exact de ce se duce la Cotroceni, stia exact ce contine pactul de coabitare. Ca nu l-a semnat, ca s-a opus acolo, e alta discutie, eu va spun ce stiu eu.

(...) A fost chiar o explicatie penibila, chiar jenanta, la trei zile, cand s-a aflat public despre acest pact, in care domnul Antonescu a incercat sa imi explice ca s-a intalnit undeva pe strada sau pe scari cu domnul Ponta, si nu a mai avut timp sa ma informeze si pe mine sa merg la Cotroceni. Probabil ca si-a dorit o relatie privilegiata, de atunci, domnul Antonescu, cu domnul Basescu", a mai spus presedintele PC.

Antonescu, atac la Ponta: Nu eu m-am dus la Barroso sa-mi dea lista de comenzi, ca la chelneri (Video)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara ca USD a fost infiintata pentru ca liberalii nu se intelegeau cu social-democratii, intepandu-l totodata pe Victor Ponta, despre care a spus ca Jose Manuel Barroso i-a dat "lista de comenzi ca la chelner".

"Nu eu, a doua zi dupa o victorie coplestioare, m-am dus sa inchei un pact cu Traian Basescu, nu eu am fost la Barroso sa imi dea lista de comenzi, ca la chelneri", a declarat liderul liberal, luni seara, la Romania Tv.

#Daniel Constantin Antonescu pact coabitare, #Crin Antonescu pact coabitare , #stiri Daniel Constantin