Scandal in USL: Constantin spune ca Antonescu risca sa nu fie ales presedinte

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 21:12
2654 citiri
Scandal in USL: Constantin spune ca Antonescu risca sa nu fie ales presedinte
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca liberalui Antonescu va fi sutinut in continuare de USL la prezidentialele de anul viitor, dar exista riscuri ca acesta sa nu mai fie ales daca transmite mesaje nepotrivite la adresa altor lideri politici.

Intrebat daca Antonescu va ramane candidatul unic la alegerile prezidentiale din partea USL, Constantin a afirmat, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, ca acest lucru se va intampla, chiar daca "au fost anumite sincope in interiorul USL". Presedintele PC a facut declaratia dupa ce Antonescu l-a acuzat pe acesta ca este subordonatul lui Ponta, spunand ca nu mai exista o relatie cu PC.

Constantin, atac dur la Antonescu si un mesaj: Ruperea PNL de PC inseamna ruperea USL

"Oamenii nu ne vor intreba de ce am declarat despre Crin Antonescu sau Antonescu despre mine, ci: Ce ati facut pentru noi?. Eu pot sa spun ca am proiecte pe care le-am dus la capat. Am spus ca domnul Antonescu risca foarte mult, pentru calificativele pe care le-a acordat lui Ponta, mie si altor lideri.

Noi il vom sustine in continoare, e candidatul comun al USL, insa mesajele pe care le transmite altor lideri...noi incercam sa convingem electoratul sa il voteze pe Crin Antonescu. Nu risca sa nu mai fie propus, ci sa nu mai fie ales", a subliniat Constantin, adaugand ca "sunt foarte multi care si-ar dori ruperea USL, dar nu s-a pus niciodata problema".

De asemnea, liderul conservatorilor a mai precizat ca este normal ca atat el, cat si Crin Antonescu, sa ii fie subordonati lui Victor Ponta, pentru ca "daca ai un premier care conduce Guvernul si tu faci parte din acesta, e normal sa ai o relatie de subordonare".

Intrebat cand a avut ultima convorbire prieteneasca cu Antonescu, Constantin a mentionat ca a acest lucru s-a intamplat saptamana trecuta, cand liberalul a venit la Guvern. Atunci a incercat sa discute cu acesta cateva proiecte pe agricultura, insa nu a fost momentul potrivit, a explicat conservatorul.

Dilema lui Antonescu: Relatia cu PC nu mai exista, dar oficializarea rupturii ar afecta USL

Afirmatiile au venit in contextul in care Crin Antonescu a declarat, luni, ca Alianta de Centru Dreapta (ACD) intre PNL si PC, nu mai exista "de facto". El a recunoscut, totusi, ca oficializarea acestei rupturi ar putea produce probleme din punct de vedere juridic pentru USL. In plus, liberalul l-a acuzat pe Constantin ca s-a comportat mereu ca un subordonat al lui Ponta, nu ca un partener al PNL.

Eveniment Quarterly Report

Efectele măsurilor fiscale anunțate de Guvern, în viziunea fostului ministru al Economiei, Claudiu Năsui
Efectele măsurilor fiscale anunțate de Guvern, în viziunea fostului ministru al Economiei, Claudiu Năsui
Foarte multe firme se vor închide, din cauza măsurilor fiscale propuse de Guvern, a avertizat, joi, la RFI, vicepreședintele USR Claudiu Năsui. Fostul ministru al Economiei atrage atenția că...
Cum vor ajunge românii de rând să „plătească” taxele pentru companii decise de Guvern. „Să stea liniștiți cei cărora le-a intrat în cap că-i fură multinaționalele”
Cum vor ajunge românii de rând să „plătească” taxele pentru companii decise de Guvern. „Să stea liniștiți cei cărora le-a intrat în cap că-i fură multinaționalele”
Radu Burnete, directorul confederaţiei Concordia, a analizat, într-o postare pe Facebook, impunerea impozitului minim de 1% pe cifra de afaceri pentru marile companii decisă de Guvern. Radu...
#Daniel Constantin Crin Antonescu, #Daniel Constantin cearta Antonescu, #Daniel Constantin Antonescu presedinte , #stiri Daniel Constantin