USL se rupe in Capitala - Constantin: Sper sa nu se generalizeze situatia la nivel national

Vineri, 29 Noiembrie 2013, ora 15:53
3749 citiri
USL se rupe in Capitala - Constantin: Sper sa nu se generalizeze situatia la nivel national
Foto: Arhiva

Presedintele PC Daniel Constantin il sustine pe primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care a denuntat, joi, protocolul cu USL la nivelul Consiliului Local, sustinand ca liberarlii sunt impotriva tuturor proiectelor.

Liderul conservatorilor a precizat ca afirmatia edilului este indreptatita, pentru ca, intr-adevar, exista o lipsa de sustinere din partea PNL, potrivit Mediafax.

"Am avut o discutie aseara (joi seara - n.red.) cu domnul primar si, din argumentele pe care le-a prezentat, cred ca este indreptatit sa faca acea afirmatie, pentru ca inteleg ca exista o lipsa de sustinere din partea colegilor liberali in Consiliul Local al Sectorului 4", a mentioant Constantin.

El a adaugat ca stie de aceasta situatie de mai multe luni si ca, din informatiile lui, Piedone a avut o discutie in acest sens cu presedintele PNL Crin Antonescu, in urma cu 6-7 luni.

"Speram ca aceasta situatie sa se fi rezolvat, uite ca nu s-a rezolvat, eu sper sa nu se generalizeze toata aceasta situatie la nivel national si sper sa fie un caz izolat, pe care sa-l depasim si sa functioneze in continuare USL. Cred ca e nevoie si de putina implicare de la centru in toata aceasta situatie", a subliniat liderul PC, clarificand ca nu se refera neaparat la Antonescu, ci la conducerea PNL.

PSD, de partea lui Piedone

Premierul si presedintele PSD Victor Ponta a afirmat ca social-democratii il sustin in continuare pe primarul sectorului 4 si ca nu exista nicio problema intre acestia si Piedone.

"Nu am apucat sa discutam. Noi l-am sustinut in candidatura sa pe domnul Cristian Popescu Piedone, il sustinem si azi, consideram ca e cel mai bun primar pe care sectorul 4 il poate avea si are sprijinul total al consilierilor PSD pentru politicile pe care le promoveaza in sectorul 4. Din cate stiu, nu e nicio problema intre domnul primar si consilierii PSD", a spus Ponta.

USL se rupe in Capitala - Piedone dezvaluie ce se intampla in Consiliul Local

Cristian Popescu-Piedone a denuntat, joi, protocolul incheiat cu Uniunea Social Liberala, sustinand ca nu va mai reprezenta alianta. El a adaugat ca saptamana viitoare va incepe formarea unei noi majoritati in Consiliul Local al Sectorului 4 si ca ii asteapta pe toti liderii politici la discutii.

"Cine vrea sa vina cu mine, sa vina! Cine nu, nu! Incepand de azi (joi - n.red), nu mai pot garanta in numele intregului USL si denunt protocolul cu Uniunea Social Liberala la nivelul Sectorului 4. Astept ca liderii politici care formeaza Consiliul Local Sector 4 (PSD, PC, PNL, PP-DD si PDL) sa vina la discutii saptamana viitoare, pentru a forma impreuna o majoritate in interesul cetatenilor Sectorului 4.

Azi (joi - n.red.) am constatat ca o parte dintre cei pe care i-am girat in timpul campaniei electorale, membri ai USL, nu-si respecta cuvantul dat cetatenilor. Si nu e vorba de proiecte financiare costisitoare, ci doar proiecte care asigura buna functionalitate a aparatului propriu, dar si in interesul cetateanului", a explicat Piedone intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 4.

Acesta a mai spus ca liderul PNL nu este informat asupra a ceea ce se intampla in realitate in consiliile locale. Din Consiliul Local al Sectorului 4 fac parte 19 consilieri USL, dintre care sapte PSD, sase PNL si sase PC.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Daniel Constantin Cristian Piedone, #Daniel Constantin atac USL, #scandal USL, #rupere USL , #stiri Daniel Constantin