Daniel Constantin: L-as sustine pe Grindeanu, daca PSD nu ar mai face-o. Poate nu e lasat sa faca lucrurile altfel

Autor: Ioana Ene Dogioiu - Senior editor
Luni, 29 Mai 2017, ora 18:23
3465 citiri
Daniel Constantin: L-as sustine pe Grindeanu, daca PSD nu ar mai face-o. Poate nu e lasat sa faca lucrurile altfel
Foto: Arhiva Facebook/Daniel Constantin

"Eu cred in Sorin Grindeanu si, atat timp cat sunt in Parlament cu echipa si puterea mea de influenta, vreau sa il sustinem pe Sorin Grindeanu ca sa reuseasca in demersul sau.

Si daca nu l-ar mai sustine PSD, eu l-as sustine, pentru ca il creditez cu bune intentii", a afirmat pentru Ziare.com deputatul Daniel Constantin, fondator al unui nou partid.

Formatiunea Pro Romania, care va fi lansata azi la ora 19:00, este definita de Daniel Constantin drept "un partid de centru cu tusa patriotica, nu nationalist extremist".

Deocamdata fostului copresedinte ALDE, exclus din partidul condus acum de Calin Popescu Tariceanu, i s-au alaturat 4 parlamentari, dar, spune dl Constantin, sunt mai multi cei care si-au manifestat dorinta de a veni sa discute.

Intr-un interviu pe care il veti putea citi, marti dimineata, pe Ziare.com, Daniel Constantin a detalitat situatia lui Sorin Grindeanu si a Guvernului sau: "Sorin Grindeanu ar vrea sa faca lucrurile altfel, dar poate ca nu poate, poate nu e lasat. Ministrii nu sunt pusi de domnia sa, sunt pusi de partid si cred ca daca ar fi sa aleaga domnia sa, ar face lucrurile altfel".

Daniel Constantin a vorbit despre intentiile pe care le are cu noul partid, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa se alature noii constructii si a raspuns acuzatiilor ca Pro Romania ar fi o creatie a serviciilor de informatiile.

Reveniti marti pe Ziare.com pentru a citi integral interviul.

Amintim ca Daniel Constantin a fost exclus la inceputul lunii mai din ALDE, dupa ce a fost acuzat de Calin Popescu Tariceanu, printre altele, ca nu sustine linia partidului in ce priveste "lupta cu binomul". Dupa excludere, Constantin a fost inlocuit si din Guvernul Grindeanu, unde detinea functiile de vicepremier si ministru al Mediului. Acum, Constantin cere in instanta desfiintarea ALDE.

#Daniel Constantin partid nou Pro Romania, #Constantin atac Dragnea , #Tariceanu