Un fost lider ALDE acuza ipocrizia: Dragnea a semnat protocol, mana dreapta a lui Tariceanu a semnat protocol

Luni, 03 Septembrie 2018, ora 16:55
6085 citiri
Un fost lider ALDE acuza ipocrizia: Dragnea a semnat protocol, mana dreapta a lui Tariceanu a semnat protocol
Foto: Arhiva Facebook/Daniel Constantin

Deputatul Daniel Constantin a precizat, luni, ca ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a semnat in februarie 2018 un protocol de colaborare cu Parchetul General, mentionand ca aceasta este "mana dreapta" a lui Calin Popescu-Tariceanu, care s-a declarat impotriva acestor protocoale.

"In privinta protocoalelor de colaborare, eu am admirat initial ce spune domnul Tariceanu ca ne luptam cu statul paralel, nu suntem de acord cu protocoalele in care se vorbeste de echipe mixte (...) intre SRI si procuratura. Am fost surprins sa ne ofere munitie chiar domnul Dragnea, care ne-a spus zilele acestea ca exista un protocol semnat de mana dreapta a domnului Tariceanu - doamna Gratiela Gavrilescu si este pe site-ul Parchetului, semnat chiar in februarie 2018. Am vazut si protocolul domnului Dragnea, care inteleg ca este unul tehnic, nu avem problema cu astfel de protocoale. Dar doamna Gratiela Gavrilescu vorbeste in acest protocol exact de ceea ce demonizeaza domnul Tariceanu", a spus Daniel Constantin, intr-o conferinta de presa.

El a citat din protocol, care prevede "constituirea de grupuri de lucru comune intre procurori si angajati in Ministerul Mediului sub coordonarea procurorilor".

"Acesta este protocolul semnat de doamna Gavrilescu impotriva a ce spunea domnul Tariceanu. Intrebarea este: Domnul Tariceanu stia de acest protocol? A girat domnul Tariceanu si ceea ce ne spune public este demagogie?", a adaugat Daniel Constantin.

#Daniel Constantin ipocrizie Dragnea Tariceanu protocoale , #Tariceanu
Comentarii