Daniel Florea a demisionat din PSD. Care sunt motivele reale din spatele deciziei

Joi, 01 Septembrie 2022, ora 15:31
7169 citiri
Daniel Florea a demisionat din PSD. Care sunt motivele reale din spatele deciziei
Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5 FOTO Facebook/ Daniel Florea

Deputatul Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, a demisionat din PSD joi, 1 septembrie, susținând că este o decizie ”asumată” și ”gândită îndelung”.

Acesta a adăugat că nu va pleca la alt partid și că, deși nu ar fi avut intenția să candideze la alegerile locale pentru funcția de primar al Sectorului 5, nici nu acceptă ca PSD ”să susțină un candidat fără activitate politică în partid”.

”01.09.2022- Astăzi, am demisionat din Partidul Social Democrat.

Este o decizie asumată, gândită îndelung și în deplină conformitate cu principiile mele personale, profesionale și politice.

Nu plec la alt partid.

Nu candidez și nu am avut niciodată intenția de a candida la alegerile locale parțiale pentru funcția de Primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid.

Dar nu sunt de acord ca PSD să susțină un candidat fără activitate politică în PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid”, a scris Daniel Florea pe Facebook.

Surse politice au declarat pentru Ziare.com că, deși Daniel Florea și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al Sectorului 5 în urmă cu o lună, nu a avut susținerea PSD. De asemenea, ar fi avut conflicte atât cu Marcel Ciolacu, liderul partidului, cât și cu membrii filialei PSD Sector 5, care ar fi avut întâlniri pe ascuns și ar fi dorit să îl înlăture pe Florea.

#Daniel Florea, #demisie, #PSD, #parimaria sector 5 , #stiri Daniel Florea