Demisie din grupul parlamentar al PSD. De ce a părăsit deputatul Daniel Florea partidul

Luni, 12 Septembrie 2022, ora 14:38
6486 citiri
Demisie din grupul parlamentar al PSD. De ce a părăsit deputatul Daniel Florea partidul
Deputatul Daniel Florea şi-a dat demisia din grupul parlamentar al PSD şi va activa ca parlamentar neafiliat FOTO Facebook/ Daniel Florea

Deputatul Daniel Florea şi-a dat demisia din grupul parlamentar al PSD şi va activa ca parlamentar neafiliat.

Florea a informat luni Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că îşi dă demisia, începând cu data de 1 septembrie, din grupul parlamentar al PSD şi că va îşi va desfăşura activitatea în continuare ca parlamentar neafiliat.

Daniel Florea este deputat de Bucureşti, ales pe listele electorale ale PSD.

Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, a anunţat la începutul acestei luni că demisionează din PSD şi a spus că nu pleacă la alt partid.

"Astăzi am demisionat din Partidul Social Democrat. Este o decizie asumată, gândită îndelung şi în deplină conformitate cu principiile mele personale, profesionale şi politice. Nu plec la alt partid. Nu candidez şi nu am avut niciodată intenţia de a candida la alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar al Sectorului 5, din partea niciunui partid. Dar nu sunt de acord ca PSD să susţină un candidat fără activitate politică în PSD sau, eventual, un reprezentant al unui alt partid", a scris Florea, pe Facebook.

#Daniel Florea, #PSD, #demisie , #PSD