Judecatoria Sectorului 5 a respins toate contestatiile primarului Florea impotriva candidatilor liberali

Miercuri, 19 August 2020, ora 20:08
4268 citiri
Judecatoria Sectorului 5 a respins toate contestatiile primarului Florea impotriva candidatilor liberali
Foto: Facebook / Daniel Florea

Judecatoria Sectorului 5 a respins, miercuri, 19 august, toate cele patru contestatii depuse de primarul PSD, inca in functie, Daniel Florea, care a incercat blocarea artificiala a candidatului PNL Cristian Bacanu pentru pozitia de primar al sectorului si a candidatilor la Consiliul Local Sector 5 si Consiliul General al Municipiului Bucuresti din partea PNL, arata un comunicat de presa al liberalilor.

"Respingerea contestatiilor de catre instantele de judecata, de altfel previzibila, demonstreaza fara echivoc disperarea cu care cel mai ineficient primar din istoria Bucurestiului incearca sa-si apere pozitia, intr-un dispret total pentru actul democratic al alegerilor electorale", a declarat presedintele PNL Sector 5, Cristian Bacanu, conform sursei citate.

De altfel, PNL a sesizat in aceasta saptamana mai multe actiuni de forta ale lui Daniel Florea, speriat ca cetatenii vor alege un primar incoruptibil, capabil sa schimbe destinul Sectorului 5.

In urma cu cateva zile, la indicatiile lui Daniel Florea au fost demontate si rechizitionate toate bannerele cu candidatii PNL la primaria de sector si primaria generala a Capitalei, Cristian Bacanu si Nicusor Dan, mai acuza liberalii.

In acelasi timp, mai multi functionari din Primaria Sector 5 ne-au informat ca primarul PSD a dat ordin ca toate panourile publicitare cu Cristian Bacanu, montate pe spatii cumparate prin agentii de publicitate, sa fie demontate de urgenta, chiar din aceasta noapte.

Sursa citata mai spune ca, in cursul zilei de miercuri, primarul PSD a transmis in mod abuziv o somatie prin care i-a pus in vedere lui Cristian Bacanu sa demonteze si corturile electorale de pe raza sectorului, desi acestea au fost instalate cu avizul tehnic din partea Primariei Capitalei.

"Actiunile nedemocratice ale primarului PSD arata nu doar rea-vointa sau necunoasterea legii, ci o mare teama ca odata cu pierderea primariei este intr-un pericol real sa fie deferit justitiei pentru toate ilegalitatile care vor fi descoperite dupa acest mandat dezastruos, in care a ingropat sectorul 5 in mizerie", a adaugat Bacanu.

Liberalii reamintesc ca, la inceputul acestei saptamani, filiala PNL Sector 5 a formulat o plangere penala impotriva lui Daniel Florea, in urma aparitiei in spatiul public al unui film in care erau prezentati angajati ai primariei Sector 5 care completau liste de semnaturi in fals pentru sustinerea candidatul PSD.

Eveniment Quarterly Report

Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu....
Nou sondaj pe tema intenției de vot. PSD, lider detașat. PNL și AUR se bat pentru locul doi, USR este pe patru
Nou sondaj pe tema intenției de vot. PSD, lider detașat. PNL și AUR se bat pentru locul doi, USR este pe patru
Jumătate dintre cei chestionaţi în cadrul unui Sondaj de opinie naţional realizat de INSCOP declară că în mod sigur ar merge la vot la alegerile parlamentare, PSD fiind pe primul loc în...
#Daniel Florea, #sectorul 5, #primar sector 5, #PNL, #PSD, #contestatie, #judecatorie , #primar Sector 5