Funeriu: Liderul PDL nu va avea decat o cale - sa se debaraseze de "papagalii mincinosi"

Joi, 21 Martie 2013, ora 22:30
1771 citiri
Funeriu: Liderul PDL nu va avea decat o cale - sa se debaraseze de "papagalii mincinosi"
Foto: Click!

Consilierul prezidential Daniel Funeriu le transmite fostilor sai colegi din PDL ca liderul care va castiga alegerile de sambata nu are decat o solutie, aceea de a se debarasa de toti "papagalii mincinosi" si de a promova oameni care au facut ceva concret in functiile publice pe care le-au ocupat.

"Realitatea romanilor este cea mai credibila opozitie la acest Guvern catastrofal. Realitatea plagiatului lui Ponta, realitatea din scandalul laptelui, realitatea cresterii preturilor, realitatea din sanatate, realitatea mizeriei de pe strada si multe alte realitati pe care cineva ar face bine sa le spuna. Dar acel cineva trebuie sa fie real, nu un alt papagal mincinos.

Rolul unui partid politic nu este sa cucereasca puterea. Rolul unui partid politic este sa faca bine tarii. Oamenii care se adreseaza realitatii fac bine tarii. Politicienii care opereaza in realitati paralele distrug tara, cu atat mai mult daca au puterea", scrie Daniel Funeriu pe blog.

Fost ministru al Educatiei in guvernul Boc, acesta se arata "siderat" de faptul ca actuala conducere a partidului, care se lupta in aceste zile pentru sefia PDL, se afla "in zona realitatilor paralele".

"Ma uit pe inregistrari video ale 'show-urilor politice' pe care le dau prin tara si nu-mi vine sa cred. Glumite, metafore, subantelesuri, jocuri de cuvinte fumate. Pe scurt, chestii de doi bani.

Nu actualii lideri ai PDL sunt cei care fac cea mai credibila opozitie, ci realitatea.

Solutia este tot in realitate: liderul care va castiga competitia in PDL are o singura cale - sa se debaraseze urgent de toti, subliniez, TOTI, papagalii mincinosi, indiferent de cat au cotizat la partid. Indiferent daca sunt sau nu in Parlament.

Trebuie sa promoveze oameni reali care se adreseaza realitatii. Dupa ce ai avut puterea trei ani e simplu sa-i gasesti: te uiti la cei care in Guvern, Parlament, primarii sau consilii judetene au lasat ceva concret in urma. Si ii promovezi. Doar ei pot sa-i mai atraga pe oamenii normali care vor sa traiasca intr-o Romanie reala, nu intr-o realitate paralela. Si ii elimini pe cei care au produs doar vorbe sau au facut greseli. Fara mila, pentru ca ei nu vor avea mila cu Romania", mai scrie Daniel Funeriu.

Conventia Nationala a PDL se reuneste sambata pentru alegeri. In cursa pentru presedintia partidului s-au inscris Vasile Blaga, Monica Macovei si Elena Udrea.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Funeriu alegeri PDL, #Funeriu papagali mincinosi, #Funeriu Opozitie PDL , #ministrul Educatiei