Funeriu: E mai usor sa ajungi ministru USL decat sa treci Bac-ul

Luni, 26 August 2013, ora 09:43
3327 citiri
Funeriu: E mai usor sa ajungi ministru USL decat sa treci Bac-ul
Foto: Arhiva

"E mai usor sa ajungi ministru USL decat sa treci Bacalaureatul", comenteaza fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu.

"Genius de la Transporturi dixit: 'Nu mi-e teama (de faptul ca nu am niciun proiect), o iau ca pe o provocare. Aceasta nominalizare a venit foarte repede. Cand voi sti sigur ca eu voi ocupa acel scaun, impreuna cu echipa pe care o voi avea, voi veni cu solutii'", prezinta ironic Daniel Funeriu, pe pagina sa de Facebook, discursul proaspat nominalizatei Ramona Manescu la functia de ministru al Transporturilor.

Anterior, Funeriu afirmase pe reteaua de socializare ca nominalizarea la Transporturi arata ca "partidele din Romania sunt praf".

"Prin nominalizarea de la Transporturi precum si prin procedura acestei nominalizari s-a dovedit ca partidele din Romania sunt praf: nu au resurse umane specializate si nu au proceduri clare pentru ocuparea posturilor.

Ramona Manescu, intrebata cati kilometri de autostrada are Romania: Nu suntem la scoala

Poate doamna Manescu are competente intr-un domeniu oarecare, dar nu am auzit-o niciodata vorbind despre transporturi! Aici este cheia adevaratei reformari a Romaniei: reforma politicilor de resurse umane din partide, astfel incat orice partid ajunge la guvernare (iar prin combinatorica politica toate ajung la un moment dat) sa avem certitudinea unei minime competente.

Cred ca Partidul Miscarea Populara poate sa faca acest lucru. Daca reuseste va avea mult succes", scrie Funeriu pe pagina sa de Facebook.

Liderii PNL au hotarat, duminica, dupa trei ore de discutii, sa il lase pe Victor Ponta sa decida pe cine va nominaliza pentru sefia Ministerului Transporturilor.

BPN al PNL, reunit la Palatul Parlamentului, a votat in unanimitate trimiterea a doua propuneri pentru sefia Transporturilor catre premierul Victor Ponta: Nini Sapunaru si europarlamentarul Ramona Manescu.

M.M.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Funeriu Manescu Transporturi, #Ramona Manescu transporturi nominalizare , #stiri Daniel Funeriu