Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Funeriu: Un copil nevinovat a murit sfasiat de cainii de politicieni

Marti, 03 Septembrie 2013, ora 10:28
2985 citiri
Funeriu: Un copil nevinovat a murit sfasiat de cainii de politicieni
Foto: Click!

Daniel Funeriu spune ca responsabili de moartea copilului de 4 ani sfasiat de caini, luni, in Capitala, sunt politicienii care au refuzat sa voteze legea de eutanasiere a cainilor vagabonzi din motive populiste.

"2011, Parlamentul Romaniei: Legea legata de eutanazierea cainilor vagabonzi. Aproape adoptata. Un grup minuscul de ciudati urla in fata Parlamentului. Un grup mare de deputati. Se ia decizia sa tergiverseze solutia logica: eutanazierea tuturor cainilor vagabonzi. Unul mai 'inteligent' si libidinos spune: 'astia cu cainii vagabonzi merg la vot'. Sa nu-i suparam. Jegoasa remarca. Sunt revoltat. Ma opun. Raspuns: 'Hai bai, habar nu ai de politica'. Da. Dar stiu ce e viata", scrie Daniel Funeriu pe blog.

Copil de patru ani, omorat de caini intr-un parc din Bucuresti (Video)

Copil ucis de caini in Bucuresti - Ponta: maidanezii, o mare problema

"E greu sa vezi un caine murind? Da, e cumplit. Am trait la tara si am vazut, adesea. Fie impuscati fara mila de vanatori primitivi, fie de moarte naturala. Dar un copil murind sfasiat de caini, va imaginati? Eu nu pot. Nu pot, pur si simplu. Asta e limita mea. Puteti sa va imaginati ca ajungeti acasa, de la munca, si intrebati 'unde e copilul de patru ani?'. Raspuns: la morga, l-au omorat cainii. Eu nu pot.", mai scrie consilierul prezidential pe blog, el insusi tata a doi copii mici.

Copil ucis de caini in Bucuresti: Ontanu se spala pe maini

Adriana Saftoiu, despre copilul ucis de caini: Nu ti-e jena mai, primarule, ca om nu iti pot spune?

Daniel Funeriu ii acuza pe toti politicienii care au refuzat, de teama ca vor pierde voturi, sa solutioneze problema cainilor vagabonzi.

"Toti cei din legislativ care au avut o ezitare in a aproba eutanazierea cainilor vagabonzi, neadoptati, sunt astazi responsabili. Sa nu se mai ascunda dupa sofisme. Sunt responsabili de moartea unui copil nevinovat sfasiat de cainii de politicieni. Asta este adevarata fata a politicienilor tembeli din Romania: hiene cu coltii infipti in copiii Romaniei.. Ii dispretuiesc. Nu cu sufletul, cu creierul. Voi lupta impotriva lor cat ma tin nervii. Si ma tin mult. Foarte mult", incheie acesta.

Un copil de patru ani a murit, luni, sfasiat de caini in zona parcului Tei din Bucuresti. Baietelul se afla la joaca alaturi de fratele sau de sase ani. Acesta din urma a supravietuit atacului animalelor dar a avut nevoie de ingrijiri medicale. Autoritatile au deschis o ancheta.

C.B.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Funeriu copil sfasiat maidanezi, #Funeriu politicieni legea eutanasierii , #Traian Basescu