Noua conspirație marca Daniel Ghiță. Politicianul susține că pesta porcină a apărut în România înaintea sărbătorilor pentru ca cetățenii să cumpere carne din alte țări
Daniel Ghita / stiri Daniel Ghita
Deputatul PSD Daniel Ghiță promovează o nouă teorie a conspirației după ce a dat de înțeles că pesta porcină ar fi apărut în România înaintea sărbătorilor pentru a-i determina pe cetățeni să cumpere „carne de proastă calitate” din alte țări. „Cum se face că în fiecare an apare pesta porcină, doar în România ...
Daniel Ghiță cere ca protestatarul Marian Ceaușescu să fie internat cu forța la psihiatrie: „Clasa politică este hărțuită de o grupare politică rezist”
Marti, 15 Noiembrie 2022, ora 21:36 - Daniel Ghiță cere ca protestatarul Marian Ceaușescu să fie internat cu forța la psihiatrie: „Clasa politică este hărțuită de o grupare politică rezist”
Daniel Ghita / stiri Daniel Ghita
Deputatul PSD Daniel Ghiță a lansat un atac la adresa protestatarului Marian Ceaușescu, implicat recent într-un scandal lăsat cu bătaie cu Dumitru Dragomir. Social-democratul susține că...
Daniel Ghiță (PSD), după vizita lui Ciolacu și Ciucă la Kiev: „Cât timp ne mai închinăm Ucrainei? Chiar nu avem altceva de făcut?”
Vineri, 29 Aprilie 2022, ora 16:16 - Daniel Ghiță (PSD), după vizita lui Ciolacu și Ciucă la Kiev: „Cât timp ne mai închinăm Ucrainei? Chiar nu avem altceva de făcut?”
Daniel Ghita / stiri Daniel Ghita
Deputatul PSD Daniel Ghiță a comis un nou derapaj după ce s-a arătat deranjat de preocuparea autorităților române de situația din Ucraina, în contextul în care zilele trecure premierul...
Daniel Ghiță, reacție agresivă la vestea că Zelenski va vorbi în Parlament: „E ușor să duci un război din buncăr”
Joi, 31 Martie 2022, ora 11:34 - Daniel Ghiță, reacție agresivă la vestea că Zelenski va vorbi în Parlament: „E ușor să duci un război din buncăr”
Daniel Ghita / stiri Daniel Ghita
Deputatul PSD Daniel Ghiță a declarat că va părăsi sala în momentul discursului pe care președintele Ucrainei Volodimir Zelenski îl va susține în Parlament. Social-democratul mai susține...
Cum a ajuns Daniel Ghiță să distribuie fake-news-uri contra colegilor din PSD: „Românii vor fi obligați să poarte masca FFP2”
Vineri, 07 Ianuarie 2022, ora 03:19 - Cum a ajuns Daniel Ghiță să distribuie fake-news-uri contra colegilor din PSD: „Românii vor fi obligați să poarte masca FFP2”
Daniel Ghita / stiri Daniel Ghita
Deputatul PSD Daniel Ghiță a distribuit mai multe dezinformări cu privire la obligativitatea purtării măștii de tip FFP2, cu toate că ministrul Sănătății Alexandru Rafila, membru al...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Daniel Ghita, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

a Daniel Ghit
a Daniel Ghit
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Daniel Ghita, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.