Daniel Morar prezinta bilantul DNA pe cei sase ani de mandat. "In mandatul meu au fost condamnati 11 demnitari printre care si un fost premier" Gandul transmite LIVE TEXT

Sursa: Gandul
Miercuri, 10 Octombrie 2012, ora 12:00
165 citiri
Daniel Morar, actual procuror general interimar si fost procuror sef al DNA prezinta miercuri, 10 octombrie, bilantul institutiei pe care a condus-o in perioada 2006- 1 octombrie 2012.

Daniel Morar a fost numit procuror sef al DNA in 2006 cand a fost investit in functie de Traian Basescu la propunerea fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei.
A fost reinvestit pe 12 februarie 2009 prin decret al presedintelui Basescu la propunerea ministrului Justitiei de la acea vreme Catalin ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.