Cum raspunde Daniel Morar acuzatiilor care i se aduc dupa demisia lui George Maior de la SRI (Video)

Miercuri, 28 Ianuarie 2015, ora 15:59
6491 citiri
Cum raspunde Daniel Morar acuzatiilor care i se aduc dupa demisia lui George Maior de la SRI (Video)
Foto: RFI Romania

Daniel Morar, judecator la Curtea Constitutionala si fost procuror sef al DNA, ii ironizeaza pe cei care il acuza ca este principalul responsabil de respingerea de catre CCR a legilor de tip "Big Brother" precum si de demisia lui George Maior din fruntea SRI.

Unul dintre cei mai vocali acuzatori ai lui Daniel Morar este jurnalista Sorina Matei, care atat pe blog blog sau pe Facebook, cat si in emisiunea realizata la postul B1TV a sustinut ca Daniel Morar, raportor pe legile respective, este conducatorul de facto al CCR si cel din cauza caruia a demisionat George Maior, dar si ca ar urmari nici mai mult nici mai putin decat desfiintarea DNA.

"Cum spuneam, Daniel Morar nu demisioneaza. Nici nu ma asteptam, n-aveam niciun dubiu pentru stiu ca vrea sa mearga pana la capat. Capatul si tinta lui adevarata este DNA. Demolarea DNA. 'O sa se termine, o sa se termine, o sa se termine'...Ca cetatean al acestei tari, ca om, ca jurnalist, eu nu vreau sa se termine. Nimeni in tara asta nu ma va putea convinge de altceva. Fiat justitia, et pereat mundus! Daniel Morar n-a castigat nimic. A pierdut tot ce avea mai de pret", a postat, joi, pe Facebook Sorina Matei.

George Maior a demisionat de la sefia SRI

De asemenea, presedintele Comisiei parlamentare comune pentru controlul activitatii SRI, Georgian Pop, a declarat marti ca respecta decizia fostului director al SRI, George Maior, de a demisiona din functie si a adaugat ca acesta i-a spus ca era nemultumit de vidul legislativ care s-a produs in urma respingerii de catre CCR a celor "trei legi ale securitatii".

Maior, demisie de la SRI din cauza ca CCR a respins Legea Big Brother?

Daniel Morar a fost contactat de jurnalistii de la stiripesurse.ro, care l-au intrebat cum raspunde acuzatiilor ce i se aduc si daca intentioneaza sa faca acelasi gest ca si George Maior.

"Eu am facut totul si eu i-am convins pe toti? Pai sa le transmiteti celor care spun asta ca eu am fost cel care am facut Debarcarea din Normandia, eu am castigat si Al II-lea razboi mondial si l-am invins si pe Napoleon la Waterloo! La cat de stupide sunt acuzatiile nu am altceva ce sa spun! Chiar vreau sa transmiteti ce am spus", a declarat ironic Daniel Morar.

Scrisoare catre Parlament, dupa demisia lui Maior: SRI sa lase la vatra ofiterii acoperiti din presa

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#Daniel Morar Sorina Matei Maior, #Daniel Morar Maior demisie SRI , #CCR