Daniel Pancu a semnat un contract important la puțin timp după ce și-a declarat admirația față de Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei

Miercuri, 30 Martie 2022, ora 16:45
3990 citiri
Daniel Pancu a semnat un contract important la puțin timp după ce și-a declarat admirația față de Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei
Daniel Pancu. Foto: Facebook

FC Voluntari anunţă că a semnat, miercuri, un contract cu Daniel Pancu. Fostul internaţional va ocupa postul de antrenor-coordonator al Academiei de Fotbal Voluntari.

""Pancone" a jucat pentru formaţia noastră în stagiunea 2015/2016. În sezonul de debut pentru FC Voluntari pe prima scenă a fotbalului românesc, Daniel Pancu a evoluat în 25 de partide, reuşind să marcheze de cinci ori. Pe lângă clubul nostru, Daniel a mai îmbrăcat în cariera sa tricourile echipelor Politehnica Iaşi, Rapid Bucureşti (titlul câştigat 1999+ 3 Cupe ale României 1998, 2002,2006) Cesena, Besiktas Istanbul (titlul câştigat 2003+Cupa Turciei 2005), Bursaspor, Terek Grozny, FC Vaslui şi CSKA Sofia", a anunţat clubul ilfovean.

Pentru echipa naţională de fotbal a României a strâns 27 de apariţii în care a reuşit să puncteze de nouă ori.

Daniel Pancu a fost antrenor principal atât pentru FC Rapid 1923 (2018-2020) cât şi pentru FC Politehnica Iasi (2020-2021).

La începutul lunii martie, Daniel Pancu a fost în centrul unui scandal uriaș. Fostul fotbalist și-a a declarat admirația față de Ramzan Kadîrov, temutul lider cecen, pe care l-a avut patron la Terek Groznâi.

"Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață!

Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs. Chiar dacă bisericile sunt din ce în ce mai populate, copiii noștri au alte exemple în viață și altă educație. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei!",a spus Pancu pentru fanatik.

#daniel pancu, #Daniel Pancu antrenor, #FC Voluntari, #Kadirov, #cecenia , #antrenori