Ziare.com
Home > Personalitati > Daniel Vasile
Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului

Marti, 15 Decembrie 2020, ora 16:10

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului

Daniel Vasile / stiri Daniel Vasile

Camera Deputatilor a adoptat marti, decizional, proiectul de lege initiat de catre deputatul minoritatilor national de la Partida Romilor "Pro-Europa", Daniel Vasile, si deputatul PSD, Petre-Florin Manole, privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului. Actul normativ prevede pedepse cu inchisoarea de la una la la 5 ani daca sunt distribuite materiale antitiganesti si inchisoare intre 3 si 10 ani plus interzicerea unor drepturi pentru initierea sau constituirea unei organizatii cu caracter antitiganesc ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unui astfel de grup. Legea merge la promulgare. Proiectul de lege a fost adoptat cu 244 de voturi "pentru", unul impotriva, 20 de abtineri, iar opt deputati nu si-au exprimat deloc optiunea de vot. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare instituirea unor masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului. "In sensul prezentei legi, termenii ...

9 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Daniel Vasile, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Link-uri utile:

Daniel Vasile
Daniel Vasile

Data nasterii:  23.01.1974

Cariera:  Avocat

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Daniel Vasile, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor