Ziare.com
Home > Personalitati > Daniela Popa
Daniela Popa
Daniela Popa, fost presedinte PC, acuzata de o escrocherie de 700.000 de euro

Marti, 15 Noiembrie 2011, ora 16:49

Daniela Popa, fost presedinte PC, acuzata de o escrocherie de 700.000 de euro

Daniela Popa / stiri Daniela Popa

Daniela Popa, fostul presedinte al PC, este acuzata de un tulcean ca l-a escrocat cu 700.000 de euro. Barbatul spune ca a imprumutat-o cu banii si nu i-a mai primit inapoi. "Eram prieteni, avea nevoie de bani si am virat suma de 700.000 de euro intr-un cont al unei firme. Am avut o intelegere verbal, prieteneasca, dar apoi nu a mai vrut sa-mi dea banii inapoi", a declarat omul de afaceri tulcean, pe nume Bogdan Dragomir, citat de Adevarul. Mai mult, el sustine ca fosta presedinta a Partidului Conservator ar fi folosit banii pentru a intra in posesia unor imobile dintr-un cartier rezidential de lux din Bucuresti pe care nu le-ar fi mentionat in declaratia de avere, motiv pentru care Dragomir a sesizat Agentia Nationala de Integritate. Bogdan Dragomir spune ca, in 2009, pe vremea in care indeplinea functia de secretar general al PC Tulcea, era in relatii foarte bune cu presedinta partidului si cu familia acesteia. "Dupa ...

9 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Daniela Popa, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Daniela Popa
Daniela Popa
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Daniela Popa, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor