Daniela Popa, fost presedinte PC, acuzata de o escrocherie de 700.000 de euro

Marti, 15 Noiembrie 2011, ora 16:49
5251 citiri
Daniela Popa, fost presedinte PC, acuzata de o escrocherie de 700.000 de euro

Daniela Popa, fostul presedinte al PC, este acuzata de un tulcean ca l-a escrocat cu 700.000 de euro. Barbatul spune ca a imprumutat-o cu banii si nu i-a mai primit inapoi.

"Eram prieteni, avea nevoie de bani si am virat suma de 700.000 de euro intr-un cont al unei firme. Am avut o intelegere verbal, prieteneasca, dar apoi nu a mai vrut sa-mi dea banii inapoi", a declarat omul de afaceri tulcean, pe nume Bogdan Dragomir, citat de Adevarul.

Mai mult, el sustine ca fosta presedinta a Partidului Conservator ar fi folosit banii pentru a intra in posesia unor imobile dintr-un cartier rezidential de lux din Bucuresti pe care nu le-ar fi mentionat in declaratia de avere, motiv pentru care Dragomir a sesizat Agentia Nationala de Integritate.

Bogdan Dragomir spune ca, in 2009, pe vremea in care indeplinea functia de secretar general al PC Tulcea, era in relatii foarte bune cu presedinta partidului si cu familia acesteia.

"Dupa incercari succesive de a rezolva diferendul pe cale amiabila am considerat de cuviinta sa apelez la instantele de judecata pentru solutionarea acestui litigiu. (...)In acest demers am sesizat inclusiv Agentia Nationala de Integritate solicitand inspectorilor acestei institutii publice sa verifice averea numitei Daniela Popa in prezent membru al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, demers prin care sa se dovedeasca, ca nici sumele de bani imprumutate de catre mine si nici imobilele achizitionate nu se regasesc in declaratia de avere, act public,depusa de numita Daniela Popa la Camera Deputatilor" spune fostul secretar general al PC Tulcea.

Dragomir sustine ca si-a dat demisia din partid dupa ce si-a dat seama ca a fost folosit si escrocat.

In momentul de fata litigiul se afla pe rolul Tribunalului Bucuresti.

Citeste si:
Miracol în București: parc uriaș creat de la zero. ”Am muncit mult să ajungem aici”
Miracol în București: parc uriaș creat de la zero. ”Am muncit mult să ajungem aici”
Primarul Ciprian Ciucu a anunțat marți, 16 august, că un nou parc va fi amenajat în Sectorul 6, în zona Lacului Morii. Pentru realizarea proiectului, primăria lansează un ”concurs...
Noi tensiuni în coaliția de guvernare. Liberalii, apropouri pentru remanierea unui ministru UDMR
Noi tensiuni în coaliția de guvernare. Liberalii, apropouri pentru remanierea unui ministru UDMR
Relația dintre partidele care fac parte din coaliția de guvernare continuă să fie una tensionată după ce un vicepreședinte PNL a făcut apropouri pentru remanierea ministrului UDMR al...