Rusul Daniil Medvedev, reacție fabuloasă după ce ATP a decis să nu acorde puncte la turneul de la Wimbledon

Miercuri, 25 Mai 2022, ora 11:24
6337 citiri
Rusul Daniil Medvedev, reacție fabuloasă după ce ATP a decis să nu acorde puncte la turneul de la Wimbledon
Daniil Medvedev. Foto: Facebook / Daniil Medvedev

Tenismenul rus Daniil Medvedev a declarat că decizia ATP de a nu acorda puncte la turneul de la Wimbledon este una logică, informează L’Equipe.

„S-a spus totul în legătură cu acest subiect. Nu este uşor de comentat decizia ATP. Când am văzut explicaţiile ATP, de ce au luat decizia, pentru că ei explică, nu spun doar ‚OK, am decis asta, mi-am spus că este foarte logic. Nu am văzut asta la explicaţiile celor de la Wimbledon. Nu spun că decizia este bună sau rea, dar în orice caz, consider că explicaţia ATP este mai logică şi coerentă.

Devin numărul 1 mondial pentru că nu sunt puncte distribuite la Wimbledon: foarte bine pentru mine! Dacă ar fi fost puncte repartizate, dar nu mă primeau la Wimbledon, șansele mele de a reveni pe locul 1 deveneau minime, ceea ce nu mi-ar fi plăcut”, a spus Medvedev.

Organizatorii turneului de la Wimbledon au decis excluderea jucătorilor ruşi şi belaruşi, din cauza războiului din Ucraina. După această decizie, ATP şi WTA au anunţat că nu vor acorda puncte la turneul respectiv.

#Daniil Medvedev, #Daniil Medvedev Wimbledon, #razboi Rusia Ucraina , #Stiri Daniil Medvedev