Ce a decis Antena 1 in legatura cu "Dansez printre stele"

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 14:21
6918 citiri
Ce a decis Antena 1 in legatura cu "Dansez printre stele"

Antena 1 a decis ca emisiunea "Danseaza printre stele" va fi difuzata duminica, 26 octombrie, dar si marti, 28 octombrie, cel mai probabil editia suplimentara fiind difuzata din cauza ca pe 2 noiembrie vor fi alegeri.

"Cinci echipe vor dansa duminica dans popular, iar alte cinci charleston, jive, pasodoble si salsa. Asa cum se intampla in fiecare editie, o pereche va fi eliminata din competitie.

Marti, petrecerea traditionala romaneasca este continuata de concurentii care nu au dansat duminica folclor, in timp ce restul perechilor ramase in concurs vor dansa rumba, swing, jive si salsa. Marti, o alta echipa va parasi show-ul", potrivit unui comunicat remis, joi, Ziare.com.

In cele doua editii la masa juriului o sa apara un om indragit de public, Nea Marin. El va nota felul in care concurentii vor dansa pe muzica populara.

"In doar doua zile a trebuit sa creez dansurile tuturor celor 10 perechi. In sala de dans sunt asa cum am invatat in urma cu 40 de ani: foarte atent la elevi si la nevoile lor si cu metodele clasice la mine. Daca vad ca nu pricep pasii, ii rog sa fie atenti, apoi vine palma, apoi... stiu si ei, ce e mai la-ndemana", a declarat Nea Marin.

Coregraful a devenit in ultimii ani spaima vedetelor, prin prisma emisiunilor "Serviti, va rog" (Pro TV) si "Poftiti pe la noi" (Antena 1). Pe langa joburile din televiziune, Nea Marin, coregraf al Centrului National de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale, este foarte ocupat cu pasiunea sa de-o viata.

Care este marele premiu la "Danseaza printre stele"

"Acord consultanta de specialitate tuturor ansamblurilor din Romania si montez diferite spectacole pentru mai multe ansambluri profesioniste din tara.

Sunt, de asemenea, si presedinte, si ma ocup de promovarea ansamblurilor profesioniste, de amatori si de copii, pentru a ne reprezenta la festivaluri atat in tara, cat si in strainatate", a declarat nea Marin.

A.G.

Citeste si:
Întâlnire de lucru la Guvern pe tema prețului gigacaloriei și a preluării ELCEN
Întâlnire de lucru la Guvern pe tema prețului gigacaloriei și a preluării ELCEN
Costul termoficării, dar şi intenţia Primăriei Capitalei de a prelua ELCEN se numără printre subiectele care urmează să fie abordate, vineri, în cadrul întâlnirii de lucru anunţată la...
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Cine este Marian Neacșu, omul trimis de PSD la secretariatul guvernului. Condamnat pentru conflict de interes și organizatorul puciului anti-Dragnea
Vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) Marian Neacșu a fost numit de către PSD, partid din care a făcut parte timp de 20 de ani, în postul de...