Film despre viața lui David Beckham. Unde și când poate fi urmărit

Vineri, 23 Septembrie 2022, ora 10:55
1436 citiri
Film despre viața lui David Beckham. Unde și când poate fi urmărit
David Beckham

Disney+ a anunţat că serialul original „David Beckham salvează echipa” va avea premiera exclusiv pe platforma de streaming miercuri, 9 noiembrie.

Co-produs în Marea Britanie de Twenty Twenty, compania câştigătoare a premiilor BAFTA şi RTS, şi de Studio 99, studiou de producţie şi conţinut global co-fondat de Beckham, „David Beckham salvează echipa” este un serial emoţionant care îl prezintă pe cunoscutul sportiv revenind la rădăcinile sale în estul Londrei pentru a fi mentorul echipei Westward Boys, o echipă tânără, care se află la coada clasamentului şi care se confruntă cu retrogradarea.

Totuşi, nu este vorba de orice campionat... ci acelaşi campionat în care David a jucat pe vremea când era copil. Împreună cu antrenorii principali, va încerca să schimbe soarta echipei.

Teaserul îl are în centrul său pe David Beckham care se întoarce la începuturile sale în estul Londrei cu dorinţa de a sprijini echipa Westward să câştige.

În acest videoclip el apare îndrumând tânăra echipă şi oferind sfaturi şi încurajări cu privire la lovitura liberă perfectă, astfel încât echipa să poată „şuta ca Beckham”.

„David Beckham salvează echipa” are la bază pe angajamentul companiei de a găsi, dezvolta şi produce producţii originale. Numai în regiunea EMEA, echipa Disney International Content and Operations plănuieşte să creeze 60 de producţii locale până în 2024, continuând să lucreze cu creatori remarcabili şi producători premium.

#david beckham, #David Beckham actor , #jucatori